Mer om: Invisio Headsets

 • Trump-rallyt går för snabbt16:45

  Trump-rallyt går för snabbt

  Joe Tracy från Handelsbanken och Tomas Meerits från Lancelot Avalon gästar Börslunch. De snackar bland annat om Trump-rallyt. Varför finns det och hur länge varar det? Dessutom bjuds det på en hel del aktietips.

 • Småbolagen som levererar bäst15:22

  Småbolagen som levererar bäst

  Alcoa, Arne Karlsson och Assa Abloy. Det är några av ämnena som förvaltarna Martin Nilsson från Catella och Henrik Söderberg från Carnegie Asset Management pratar om i dagens Börslunch.

 • Aktierna du ska köpa inför rapportperioden

  Aktierna du ska köpa inför rapportperioden

  H&M rusar efter dagens rapport. Dagens gäster i Börslunch Joe Tracy från Handelsbanken och Viktor Henriksson från Carnegie Fonder kommenterar detta och tipsar om vilka bolag som de tror kommer gå bäst under den kommande rapportperioden.

 • Småbolagen du ska köpa

  Småbolagen du ska köpa

  Börslunch gästas i dag av förvaltarna Catrin Jansson från Enter Fonder och Christian Brunlid från Handelsbanken samt av Acandos vd Carl-Magnus Månsson. Fokus ligger på börsens småbolag.

 • Verkstad slår i botten

  Verkstad slår i botten

  I dagens Börslunch talas det bland annat om en eventuell vändning i verkstan. Och så gästar Scandics vd Frank Fiskers studion. Övriga gäster är Lars Frick, analytiker Börsveckan och Joakim Endre, mäklare Handelsbanken.

 • Bolagen med dollarmedvind

  Bolagen med dollarmedvind

  Kronan har tappat rejält mot dollarn? Vad innebär detta för svenska aktier? Vilka vinner, vilka förlorar? Det och mycket mer svarar Anders Rudolfsson och Fredrik Skoglund på i dagens Börslunch.

 • Spelbolagen du ska satsa på

  Spelbolagen du ska satsa på

  Börsen stiger och i Börslunch snackas det bland annat om SKF, Unibet, Doro och Fingerprint. Gäster är Mikael Hanell från Catella och Christian Brunlid från Handelsbanken.

 • Förvaltarna hyllar börsnykomlingen

  Förvaltarna hyllar börsnykomlingen

  I Börslunch i dag: Invisio in på huvudlistan. Hur påverkar Pandox fastighetssektorn? Ska man köpa Dustin? Stabilt från Scandi Standard. Dags för vinsthemtagning i Kina? Gäster: Christian Brunlid och Christian Voboril.

 • Bolaget tar hörselskydd till finbörsen

  Bolaget tar hörselskydd till finbörsen

  Det duggar tätt mellan noteringarna på Stockholmsbörsen huvudlista. I dag var de dags för Invisio, som tillverkar headset och hörselskydd, att ringa i börsklockan.

 • Rekordintresse för teknikbolag

  Rekordintresse för teknikbolag

  När analysföretaget Redeye för åttonde året i rad anordnade ett teknologiseminarium var intresset större än någonsin.