Mer om: Investmentbolag

 • Så funkar investering i investmentbolag5:45

  Så funkar investering i investmentbolag

  Investera smartare är äntligen tillbaka och temat är investmentbolag. Författaren Marcus Fridell beskriver investmentbolag som en gyllene medelväg mellan aktier och fonder som ger aktiv förvaltning till ett lågt pris. 

 • Kursrusaren har mer att ge18:52

  Kursrusaren har mer att ge

  Investmentbolag, fastighetsbolag och e-handel är några av ämnena i dagens Börslunch. Gäster är Anders Rudolfsson från DNB och Stefan Roos från Origo Capital.

 • Investmentbolag & gaming14:36

  Investmentbolag & gaming

  Börslunch gästas av två unga aktiesparare, Philip Scholtzé, vd och Johan Janson, förbundsordförande på Unga Aktiesparare. De snackar bland annat om gamingbolag och om en av börsens mest övervärderade sektorer.

 • Två heta tekniska köpcase17:33

  Två heta tekniska köpcase

  Jonas Olavi från Alfred Berg och Martin Hallström från Swedbank gästar Börslunch. De snackar bland annat en hel del om investmentbolag och fastighetsbolag och så blir det lite teknisk analys.

 • Därför går små bolag bättre än stora

  Därför går små bolag bättre än stora

  Det är glada miner på börsen igen. Pär Andersson från Spiltan och Lars Hallström från Handelsbanken pratar i dagens Börslunch en hel del om USA, både om Janet Yellen och om enskilda bolag.

 • Expertdomen: ”En positiv och spännande storaffär”

  Expertdomen: ”En positiv och spännande storaffär”

  I Rapportfloden denna gång pratar Pontus Herin med Magnus Råman från Handelsbanken och Elias Porse från Nordea om vad som händer nu med investmentbolagen och om vilka aktier som är mest intressanta.

 • USA tinar upp – här är det bubbelvarning

  USA tinar upp – här är det bubbelvarning

  I dagens Börslunch: Nordea vill växa. Bankernas nyckeltal historiskt goda. Com Hems uppmaning till investerarna. Investmentbolags-rabatter sjunker. USA tinar upp. När återhämtar sig SKF? Gäster: Mattias Sjödin och Agnetha Jönsson.