Mer om: Indien

 • Modis största utmaningar3:36

  Modis största utmaningar

  Den sittande premiärministern Narendra Modi och hans parti BJP vann det indiska valet i maj med oväntat stor marginal. Abhinav Rathee, portföljförvaltare på C Worldwide, kommenterar vad som händer nu.

 • Guldkornen på Indiens dyra aktiemarknad16:12

  Guldkornen på Indiens dyra aktiemarknad

  Narendra Modi går mot en jordskredsseger i valet i Indien. Vad detta innebär för den indiska aktiemarknaden svarar Lisa Synning från Handelsbanken och Louise Dufwa från Swedbank Robur på i Börslunch.

 • 5:29

  "Indien är en demografisk sweet spot"

  Indien har alla förutsättningar för att bli nästa ekonomiska framgångssaga. Det menar Abhinav Rathee, portföljförvaltare på C Worldwide, som berättar om landets möjligheter i Kinas fotspår.

 • Val, traktorer och bröllop19:13

  Val, traktorer och bröllop

  Kina, Indien, Mexiko och Brasilien. Det är några av marknaderna som avhandlas när det är tillväxtmarknader som står på agendan i Börslunch. Gäster i programmet är Lisa Synning från Handelsbanken och Fredrik Myrén från Swedbank Robur.

 • Bollygarker – ett hot mot Indien23:00

  Bollygarker – ett hot mot Indien

  Indien är världens snabbast växande ekonomi. Men landet slits samtidigt sönder av ojämlikhet och korruption. James Crabtree har skrivit en bok om detta och Katrine Marçal har mött honom.

 • Två kinesiska aktiefavoriter16:28

  Två kinesiska aktiefavoriter

  I dag är det fullt fokus på Asien i Börslunch. Asienförvaltaren Mikael Sens reder bland annat ut hur situationen i Nordkorea påverkar marknaderna. 

 • 20 år sedan Moder Teresa dog0:56

  20 år sedan Moder Teresa dog

  Det är 20 år sedan Moder Teresa gick bort. Hon kämpade mot fattigdom i Indien. Och mycket har hänt i Indien de senaste 20 åren.