Mer om: Inbrott

 • Tema: Tjuvar & bedragare

  Tema: Tjuvar & bedragare

  Din Ekonomi med fokus på hur du kan skydda dig mot tjuvar och bedragare. Vi pratar larm och säkerhetsdörrar samt vad du ska tänka på när du handlar på Blocket. Dessutom pratar vi hemförsäkringar med Håkan Franzén, försäkringsexpert Trygg-Hansa.

 • Mörkret lockar fram tjuvarna

  Mörkret lockar fram tjuvarna

  Höstmörkret lockar fram tjuvarna. Förra året begicks det, enligt siffror från Brottsförebyggande rådet, ungefär 60 inbrott om dagen i genomsnitt, men under de mörkare månaderna låg snittet på 100 inbrott varje dag.

Senaste nytt från EFN:

 • Börslunch 11.450:00

  Börslunch 11.45

  När Carl Armfelt från TIN Fonder gästar Börslunch bjuds det på gamingspecial. Take Two, Activision Blizzard, EA Games, CD Project Red och Nintendo är några av bolagen som berörs. Dessutom bjuds det på en sommarportfölj.

 • Stärkt inflation kan spräcka tillgångsbubblan5:04

  Stärkt inflation kan spräcka tillgångsbubblan

  Uttryck som it-bubblan och bostadsbubblan har väl inte undgått någon. Nu oroas analytiker av en ny typ av bubbla som innefattar nästan alla tillgångar: The Everything Bubble. Strategen Harry Colvin från Longview Economics förklarar. 

 • Kinas bopriser oroar3:25

  Kinas bopriser oroar

  Ökad spänning mellan USA och Iran. Risk för höga prisuppgångar i USA som effekt av handelskriget. Kinas bostadspriser fortsätter stiga. Morgonens viktigaste makronyheter med Kiran Sakaria och Ara Mustafa.

 • Allt du behöver veta om att investera i Vietnam13:32

  Allt du behöver veta om att investera i Vietnam

  Det är mycket som talar för Vietnam. Men hur ska du gå tillväga för att investera i landet - och vilka risker finns det? Fredrik Karlsson Hedin, Vietnamexpert och bloggare, reder ut och förklarar.