Mer om: Henrik von Sydow

 • Supervalåret kan skaka marknaderna7:48

  Supervalåret kan skaka marknaderna

  2017 är ett europeiskt supervalår. Och utgången kan, precis som vid flera val i fjol, bli en rysare. Det inleds med parlamentsval i Nederländerna i mars. Utgången här är dock inget som oroar så mycket menar Henrik von Sydow, omvärldsstrateg på Carnegie Private Banking.

 • ”USA-valet är inte en Brexit-omröstning”5:41

  ”USA-valet är inte en Brexit-omröstning”

  Henrik von Sydow, omvärldsstrateg på Carnegie Privatbank, intervjuas om presidentvalet i USA. Kommer Donald Trump ha en chans att komma igen? Om inte, hur kommer det politiska klimatet bli för Hillary Clinton och vilka är favoriter till finansministerposten?

 • Mays knäckfrågor inför Brexit8:03

  Mays knäckfrågor inför Brexit

  Storbritanniens nya premiärminister Theresa May har inte legat på latsidan. Hon har redan presenterat flera viktiga ministrar och den stora skrällen blev att Boris Johnson blev utrikesminister. Finansminister blev Philip Hammond.

 • Frihandelsavtalet dött8:39

  Frihandelsavtalet dött

  USA:s president Barack Obama har i helgen besökt Storbritannien och Tyskland för att bland annat tala om frihandelsavtalet TTIP, som USA och Europa nu förhandlat om i tre år. Henrik von Sydow, omvärldsanalytiker på Carnegie intervjuas av Ellinor Helén.