Mer om: Harry Goldman

 • Tema: Eget företag

  Tema: Eget företag

  Varje dag startas 150 nya företag i Sverige. Men att driva dem är inte alltid helt enkelt. Din Ekonomi tittar närmare på vad du bör tänka på innan du startar, hur det funkar med föräldrapenning och försäkringar samt hur du fakturerar.

 • Din Ekonomi: Barnspar, bostäder och bolagskompanjoner

  Din Ekonomi: Barnspar, bostäder och bolagskompanjoner

  Funderar du på att börja fondspara till dina barn? Din Ekonomi hjälper dig välja rätt barnsparande i fonddjungeln. Tusentals svenskar hyr ut sin bostadsrätt i andra hand, men flera praktiska saker glöms lätt bort. Det kan gå så långt att du kan bli av med lägenheten. Dessutom pratar vi starta eget med en eller flera kompanjoner, vilket kan vara både lättare och roligare. Gäst i studion Harry Goldman, vd Nyföretagarcentrum.

 • "Det är det här som gör att många fler skulle starta företag i Sverige"

  Att starta eget kostar pengar, pengar som det ibland kan vara svårt att få tag i. Då kan ett mikrolån vara en lösning, men det har inte slagit igenom i Sverige än. "En tredjedel säger att de skulle starta ett företag om de fick ett mikrolån", säger Harry Goldman, vd Nyföretagarcentrum.

 • Din Ekonomi: Undvik fällorna som nyföretagare

  Din Ekonomi: Undvik fällorna som nyföretagare

  Din ekonomi förklarar hur du får ditt småföretag att växa utan att gå i dyra fällor. Även om du handlar via nätet kan du gå i fällor, när det gäller tullen. Nyföretagarcentrums vd Harry Goldman förklarar vad som gäller. Semestern är nära och många tar flyget till varmare breddgrader. Din ekonomi tipsar om att du bland annat inte bara ska stirra dig blind på flygpriset.

Senaste nytt från EFN: