Mer om: Gekås

 • Nya tag för Gekås3:34

  Nya tag för Gekås

  Det stora lågprisvaruhuset Gekås har haft det skakigt den senaste tiden med en sparkad vd och sämre siffror för första gången någonsin. Nuvarande vd Boris Lennerhov kommenterar.

 • Vi lämnar inte Ullared20:18

  Vi lämnar inte Ullared Gekås vd om framgångssagan

  Jan Wallberg är koncern-vd för Sveriges största och folkligaste varuhus, Gekås i Ullared. I Veckomagasinet med Lennart Ekdal avslöjar han bland annat att han själv inte är någon typkund för att besöka Gekås. Men han är väldigt imponerad av det tålamod varuhusets kunder har.

 • Gekås – Ett handelsmecka av sällan skådat slag8:13

  Gekås – Ett handelsmecka av sällan skådat slag

  Sveriges största turistmål, Gekås i Ullared, lockar till sig 3 miljoner besökare om året. Lennart Ekdal och Sverige på gång har träffat vdn Jan Wallberg och får en rundvisning på det berömda varuhuset.

Senaste nytt från EFN:

 • Jubileum för kungligt firande på Öland2:05

  Jubileum för kungligt firande på Öland

  I år är det 40 år sedan kronprinsessan Victoria firade sin födelsedag i Borgholm på Öland för första gången. Initiativtagaren Kay Wiestål gör nu sitt sista år som arrangör.

 • Bostadspriserna på väg att stabiliseras3:39

  Bostadspriserna på väg att stabiliseras

  Under måndagen presenterades färska bostadssiffror från Valurguard. Priser på villor sjunker 0,6 procent medan bostadsrättspriserna går ned 0,4 procent. Säsongjusterat går dock priserna upp för tredje månaden i rad. Lena Fahlén från Handelsbanken kommenterar.

 • Första storbanken rapporterar starkt3:39

  Första storbanken rapporterar starkt

  SEB lämnar stark rapport som slår förväntningarna på flera punkter. Bonava överraskar positivt och redovisar mindre vinstminskning än väntat. Getinge visar en bättre omsättning och orderingång än väntat och aktien stärktes. Husqvarnas nettoresultat levde inte upp till förväntningarna och aktien föll under morgonen.