Mer om: Gekås

 • Nya tag för Gekås3:34

  Nya tag för Gekås

  Det stora lågprisvaruhuset Gekås har haft det skakigt den senaste tiden med en sparkad vd och sämre siffror för första gången någonsin. Nuvarande vd Boris Lennerhov kommenterar.

 • Vi lämnar inte Ullared20:18

  Vi lämnar inte Ullared Gekås vd om framgångssagan

  Jan Wallberg är koncern-vd för Sveriges största och folkligaste varuhus, Gekås i Ullared. I Veckomagasinet med Lennart Ekdal avslöjar han bland annat att han själv inte är någon typkund för att besöka Gekås. Men han är väldigt imponerad av det tålamod varuhusets kunder har.

 • Gekås – Ett handelsmecka av sällan skådat slag8:13

  Gekås – Ett handelsmecka av sällan skådat slag

  Sveriges största turistmål, Gekås i Ullared, lockar till sig 3 miljoner besökare om året. Lennart Ekdal och Sverige på gång har träffat vdn Jan Wallberg och får en rundvisning på det berömda varuhuset.

Senaste nytt från EFN:

 • Skräckkurvan för börsen17:01

  Skräckkurvan för börsen

  Hur hänger räntemarknaden och oron på börsen ihop? Det är huvudämnet i Börslunch som gästas av förvaltarna Maria Ljungqvist och Peter van Berlekom. Dagens två snackisar Volvo och NCC behandlas också.

 • Saudikrisen rubbar inte oljemarknaden8:04

  Saudikrisen rubbar inte oljemarknaden

  Saudiarabien är i fokus politiskt efter anklagelser om att de mördat journalisten Jamal Khashoggi. Vilka effekter detta kan få på oljemarknaden svarar Oleg Biryulyov, fondförvaltare på JP Morgan Asset Management, på.

 • Oklar omfattning på Volvos avgasproblem2:50

  Oklar omfattning på Volvos avgasproblem

  Avgasproblem för AB Volvo. NCC:s resultat tyngs av tvister och omvärderingar. Ambea miljardköper från Aleris. De hetaste börsnyheterna med Albin Kjellberg.