Mer om: Friends Arena

 • Paulsson talar ut om mutanklagelserna

  Paulsson talar ut om mutanklagelserna

  Erik Paulsson har varit med inom fastighetsbranschen länge. I denna intervju talar han bland annat om hur det kändes att bli anklagad i muthärvan kring Friends Arena.

 • ”Avtalet måste bli av”

  ”Avtalet måste bli av”

  I veckan presenterade ägarna av Friends Arena en avsiktsförklaring om att det franska bolaget Lagardère tar över driften av arenan.

 • Fransk seger på Friends

  Fransk seger på Friends

  Att Friends Arena har kostat runt 1 miljard kronor mer än planerat har framförallt slagit mot Svenska Fotbollförbundet.

 • ”Friends är ett fiasko”

  ”Friends är ett fiasko”

  Klagomålen på den endast ett år gamla nationalarenan, Friends Arena, har handlat om allt från bristande säkerhet till dåligt ljud. Ekonomiskt har projektet hittills inte varit någon succé.

 • Svårt utrymma Friends

  Svårt utrymma Friends

  Miljardbygget Friends Arena i Solna har brister vad gäller säkerhet och utrymningsfrågor. Det är oklart vem det är som bär ansvaret anser Staffan Bengtson, som var brandskyddsexpert åt PEAB då arenan byggdes.

 • Säkerhetsmiss på miljardbygget

  Säkerhetsmiss på miljardbygget

  Miljardbygget Friends Arena i Solna har brister vad gäller säkerhet och utrymningsfrågor. Och vem som har ansvaret är oklart.

 • Oklart ansvar på Friends Arena

  Oklart ansvar på Friends Arena

  Det är mycket oklart vem som har ansvaret för handikappfrågor på miljardbygget Friends Arena i Solna. AIK-anhängaren Jonas Karlsson funderar nu på att sluta att gå på matcherna.

Senaste nytt från EFN:

 • Stärkt inflation kan spräcka tillgångsbubblan5:04

  Stärkt inflation kan spräcka tillgångsbubblan

  Uttryck som it-bubblan och bostadsbubblan har väl inte undgått någon. Nu oroas analytiker av en ny typ av bubbla som innefattar nästan alla tillgångar: The Everything Bubble. Strategen Harry Colvin från Longview Economics förklarar. 

 • Kinas bopriser oroar3:25

  Kinas bopriser oroar

  Ökad spänning mellan USA och Iran. Risk för höga prisuppgångar i USA som effekt av handelskriget. Kinas bostadspriser fortsätter stiga. Morgonens viktigaste makronyheter med Kiran Sakaria och Ara Mustafa.

 • Allt du behöver veta om att investera i Vietnam13:32

  Allt du behöver veta om att investera i Vietnam

  Det är mycket som talar för Vietnam. Men hur ska du gå tillväga för att investera i landet - och vilka risker finns det? Fredrik Karlsson Hedin, Vietnamexpert och bloggare, reder ut och förklarar.

 • Cantargia framgångsrikt på ASCO4:37

  Cantargia framgångsrikt på ASCO

  Bioteknikbolaget Cantargia sysslar med utveckling av bland annat cancerbehandling med hjälp av antikroppar. Företagets vd Göran Forsberg gästar Börslunch för att prata om bland annat läkemedelskandidaten CAN04 och konkurrensen från Novartis.