Mer om: Fredrik Lithell

 • "Ericsson är högt värderat"

  Telekomjätten Ericsson har gått bra på börsen i år och aktien fick en extra skjuts uppåt nyligen när Vodafone meddelade att de skulle öka sina investeringar. Frågan är om uppgången är över nu?

 • När såldes Nokias mobiler?

  När såldes Nokias mobiler?

  Nokia sålde nyligen sin mobilverksamhet till Microsoft. Men när gjordes affären upp, egentligen? I Rapportfloden spekulerar telekomanalytikern Fredrik Lithell om att affären i realiteten var...

 • Nya Nokia utmanar Ericsson

  Nya Nokia utmanar Ericsson

  Nokia har genom försäljningen av sina mobiler till Microsoft både blivit av med ett problembarn och fått in 50 färska miljarder på kontot. Allt tyder nu på att Nokias satsning på mobilnät nu kommer att intensifieras.

Senaste nytt från EFN:

 • Fed fångade mellan marknaden och Trump15:57

  Fed fångade mellan marknaden och Trump

  I dagens Börslunch ligger fokus på börsen, räntor, centralbanker och allt där omkring. På plats i studion för att ge sitt perspektiv finns investeringsstrategen Johanna Högfeldt från Swedbank.

 • Förklaringen bakom H&M:s kursrusning3:33

  Förklaringen bakom H&M:s kursrusning

  H&M redovisar ett resultat i linje med förväntningarna. Samtidigt presenterar klädjätten starka försäljningssiffror för juni. Magnus Råman, analytiker på Handelsbanken, kommenterar rapporten.

 • Dubbla tullbudskap från USA3:30

  Dubbla tullbudskap från USA

  En hård Brexit är mycket osannolik enligt Boris Johnson. I dag väntas Iran bryta mot kärnkraftsavtalet. USA:s handelsminister Mnuchin är optimistisk till ett handelsavtal med Kina, medan president Trump fortsätter på den hårda linjen.

 • Därför väljer Bornold Volvo före Traton16:05

  Därför väljer Bornold Volvo före Traton

  Kappahls svaga rapport, Tratons (dvs Scanias) börsnotering och Beyond Meat. Det är några av ämnena som Johanna Kull från Avanza och Joakim Bornold från Söderberg & Partners avhandlar i dagens Börslunch.