Mer om: Frank Hatheway

 • 21:55

  "Even a dead cat bounce" osäkerheten fortsatt stor om Trumps agenda

  Eftervalsanalys i Börslunch som idag sänder från Nasdaq, New York! Tillsammans med Kevin O'Dowd, managing director Stifel Nicolaus, och Frank Hatheway, chefsekonom Nasdaq, kommer det pratas om implikationerna av valet på kort och lång sikt. Vilka är vinnarna? Vilka är förlorarna? Är dagens återhämtning hållbar? Kommer Trump kunna samarbeta med sin republikanska kongress?

 • Jobben är i fokus

  Jobben är i fokus

  En förbättrad amerikansk arbetsmarknad är bra för ekonomin. Men att lönerna inte stiger utgör ett problem.

 • Bolagen köar upp till börsen

  Bolagen köar upp till börsen

  Bolagen har stått på kö för att noteras på börsen i år – både i USA och i Sverige. Och kön till börsen fortsätter dessutom att växa.

Senaste nytt från EFN:

 • Sektorer att undvika och investera i0:00

  Sektorer att undvika och investera i

  Veckan avrundas med snack om den starka börsuppgången tillsammans med finansanalytikern Jonas Olavi. Vilka sektorer tror han kommer att stärkas efter krisen och vilka tror han kommer att försvagas?

 • ECB peppar marknaden med mer QE4:52

  ECB peppar marknaden med mer QE

  ECB utökar QE-programmet PEPP med 600 miljarder euro. Sannolikheten att EU och Storbritannien saknar handelsavtal vid årsskiftet är stor. I dag väntar amerikansk sysselsättning.

 • Strategens råd: Sluta inte månadsspara6:20

  Strategens råd: Sluta inte månadsspara

  Det är orostider på börsen och extra svårt att pricka in upp- och nedgångar. För att ha ett jämnt sparande är det en bra idé att spara kontinuerligt varje månad.

 • Fondspararens dilemma15:22

  Fondspararens dilemma

  Aktiv eller passiv fondförvaltning? Det är frågan i EFN Marknad. Programmet gästas av Frida Bratt, sparekonom på Nordnet och Maria Nordqvist, hållbarhetsansvarig på Lannebo Fonder.