Mer om: Försäkringar

 • Alfrida slog hårt mot Roslagen4:25

  Alfrida slog hårt mot Roslagen

  Stormen Alfrida orsakade stora skador i framför allt Roslagen. Länsförsäkringar räknar med att betala ut totalt 85 miljoner kronor i ersättning till bland annat skogsägare.

 • Nej till nyförsäkring av skog2:54

  Nej till nyförsäkring av skog

  På grund av de kraftiga skogsbränder som härjar i Sverige har samtliga försäkringsbolag stoppat nyförsäkring av skog. Det kan sätta käppar i hjulet för ägarskiften.

 • Därför ska du ha koll på försäkringarna innan resan8:55

  Därför ska du ha koll på försäkringarna innan resan

  Många passar på att resa bort under sportlovet för att vila upp sig och ha roligt. Kanske är det branta backar och fjälltoppar som hägrar eller varför inte en solig badstrand? Oavsett vad är kanske det sista man vill tänka på försäkringar – men det är bättre att kolla upp allt före resan än att ångra sig efteråt.

 • Tänk på detta när du hyr ut stugan2:14

  Tänk på detta när du hyr ut stugan

  Har du ett fritidshus som du planerar att hyra ut under sommaren? Då finns det en del att tänka på när det gäller till exempel försäkringen. Andrea Ekeblad Szanto på Konsumenternas Försäkringsbyrå tipsar om vad som gäller.

 • Så förbereder du dig inför Helga

  Så förbereder du dig inför Helga

  Stormen Gorm har bedarrat, men kvar är nu alla skador den orsakat. Följderna är ännu inte helt kartlagda. Men för alla drabbade hushåll är det nu...