Mer om: Företagsaffärer

 • Färre affärer, fler noteringar

  Färre affärer, fler noteringar

  Det är inte så troligt att antalet företagsaffärer blir högt under 2015, snarare spås börsen vara fortsatt het och antalet noteringar bli högt.

 • Fler affärer väntar

  Fler affärer väntar

  Markanden för företagsaffärer såg nästan helt död ut så sent som för ett år sedan. Men därefter har det lossnat. Och mer kan vara på gång menar Jan Olsson, Nordenchef på Deutsche Bank.

 • Astra splittrar Londons finansvärld

  Astra splittrar Londons finansvärld

  Är protektionismen på väg tillbaka på allvar? Katrine Kielos diskuterar ämnet med ekonomijournalisterna Martin Wolf från Financial Times och Joel Budd från the Economist.

Senaste nytt från EFN:

 • Nya järnvägen en överlevnadsfråga för Tranås3:56

  Nya järnvägen en överlevnadsfråga för Tranås

  Som minsta kommun ska Tranås få en station längs den nya järnvägen för höghastighetståg. Beslutet är viktigt för regionens näringsliv men innebär också stora åtaganden från kommunens sida.

 • Hårdgranskning av kryptohandel1:58

  Hårdgranskning av kryptohandel

  Skatteverket har beslutat att handeln med kryptovalutor ska granskas extra hårt i år. Granskningen inkluderar även tidigare års handel. Henrik Kisterud, kontrollsamordnare på Skatteverket, förklarar varför.

 • ”Saab i extremt bra slagläge”20:12

  ”Saab i extremt bra slagläge”

  En rapportintensiv vecka avslutas med Georg Norberg från Case Kapitalförvaltning och Lars Söderfjell från Ålandsbanken i studion. Bolag som analyseras är bland annat Saab, Fingerprint, Nibe, Autoliv och Hexagon.