Mer om: Eniro

 • ”Eniro nära vägs ände”

  ”Eniro nära vägs ände”

  Börsen startar lugnt efter påskledigheten men det gör inte Eniros styrelseledamöter, som avgår allihopa. Detta och mer pratar Tomas Linnala från Placera och Lars Söderfjell från Swedbank om i Börslunch.

 • Kursen styrs av aktiehuliganer och mordhot – kliv av nu

  Kursen styrs av aktiehuliganer och mordhot – kliv av nu

  I Börslunch i dag: Eniro vinstvarnar - igen. Dubblat bud på Tradedoubler. Budlyft för Fingerprint. Hur går det för investmentbolagen? Fler 35-åringar mumma för börsen. Gäster: Jon Åsberg och Peter Karlsson.

 • Då försvinner Tobii från börsen

  Då försvinner Tobii från börsen

  I Börslunch i dag: Tobiis börssuccé. Micro Systemation rusar. Betsson uppåt. Bra månad för Evolution Gaming. Eniro rasar. Electrolux vinstöverraskning. Vad gör Riksbanken nästa vecka? Gäster: Dawid Myslinski, Redeye och Fredrik Skoglund, Handelsbanken.

 • Håll tummarna för Eniro

  Håll tummarna för Eniro

  Eniros aktie handelsstoppades i går efter medieuppgifter om att bolaget är nära konkurs. EFN:s reporter ser nu tre vägar framåt. En av dem är ”att hålla tummarna”.

 • Eniro rasar efter redovisningsfel

  Eniro rasar efter redovisningsfel

  Eniros aktie rasar efter att bolaget upptäckt felaktigheter i bokföringen. Men vem som är boven i dramat är inte självklart enligt Aktiespararnas Carl Rosén.

 • Fler bolag slår förväntningarna

  Fler bolag slår förväntningarna

  Rapportperioden för det andra kvartalet börjar närma sig slutet för de svenska börsbolagen. Agnetha Jönsson, redaktionschef på Aktiespararen, sammanfattar den.

Senaste nytt från EFN:

 • Armfelts senaste köptips inom gaming23:09

  Armfelts senaste köptips inom gaming

  När miljontals människor världen över sitter isolerade i sina hem kan gamingbolagen räkna med ökat spelande. Men vilka bolag ska man egentligen äga? Det svarar Carl Armfelt från Tin Fonder på.

 • Så fungerar IMF1:05

  Så fungerar IMF

  IMF, eller Internationella valutafonden, är en organisation som arbetar för ekonomisk stabilitet i världen. EFN berättar mer.

 • Hemnet: Ett skifte till köparnas marknad29:46

  Hemnet: Ett skifte till köparnas marknad

  Bostadspriserna i Sverige har hittills inte sett några dramatiska fall på grund av coronakrisen. Staffan Tell från Hemnet, Jonas Gustavsson från Nabo och Fredrik Nordquist på Konsumenternas bankbyrå diskuterar läget på bostadsmarknaden i EFN Kvadrat.

 • Hackaton vill se igenom molnen med AI2:41

  Hackaton vill se igenom molnen med AI

  På Hackaton ska användningen av satellitdata hackas med hjälp av AI. Målet är att få en mer jämn ström av data även när bilden täcks av moln.