Mer om: EFN USA

 • USA-börserna rasar på Trump-trubbel2:56

  USA-börserna rasar på Trump-trubbel

  EFN är på plats i USA. Kevin O'Dowd, managing director på Stifel & Nicolaus, pekar ut sektorerna som är värst drabbade av dagens ras på USA-börserna

 • USA-placerarnas svenska favoriter

  USA-placerarnas svenska favoriter

  Christopher Bourdain, mäklare Handelsbanken New York, berättar om världsläget och vad amerikanska placerare är intresserade av.

 • USA-expert: Ekonomin Clintons trumfkort

  USA-expert: Ekonomin Clintons trumfkort

  Nattens primärval gav två tydliga segrare: Hillary Clinton för demokraterna och Donald Trump för republikanerna. Pontus Herin pratar med USA-kännaren Christofer Halldin, chef på Handelsbankens aktieförvaltning.

 • USA-valet: Mycket snack lite verkstad

  USA-valet: Mycket snack lite verkstad

  EFN:s Jesper Norberg kommenterar de ekonomiska konsekvenserna av nattens valutgång från New York. I Sverige har vi Ellinor Helén och Pontus Herin i studion.

Senaste nytt från EFN:

 • Här öppnar Sveriges sista flygplats7:58

  Här öppnar Sveriges sista flygplats

  Den 22 december landar det första planet på Scandinavian Mountains Airport, den nya flygplatsen mellan Sälen och Trysil. Projektet uppskattas kosta 700 miljoner kronor och förhoppningen är att locka fler internationella besökare till skidorterna.

 • Billiga och dyra rapportbolag17:03

  Billiga och dyra rapportbolag

  Rapportsäsongen är igång på allvar. Volvo, Sandvik och Getinge är några av de bolag som Peter van Berlekom från Erik Penser Bank och Lars Hallström från ABG Sundal Collier avhandlar i Börslunch.

 • Hemnet bemöter kritiken från utmanaren17:59

  Hemnet bemöter kritiken från utmanaren

  Hemnet bemöter kritiken de fått och Well Fastigheter berättar om BRF 2.0, konceptet som ska gynna förstagångsköpare genom att bostadsrättsföreningen tar på sig en större del av lånen.