Mer om: Ed Lugo

 • Globalförvaltarens svenska aktiegodbit9:33

  Globalförvaltarens svenska aktiegodbit

  Ed Lugo är förvaltare på Franklin Templeton och han har undvikit svenska aktier under en lång tid då han ansett att aktierna varit för dyra. Men de senaste månaderna har han svängt och han har nu för första gången investerat i en svensk aktie – Cloetta.

 • Stjärnförvaltarens norska favorit

  Stjärnförvaltarens norska favorit

  Ed Lugo, som är förvaltare på Franklin Templeton, listar fyra anledningar till varför den norska mäklarfirman ABG Sundal Collier är köpvärd. Däremot äger han inga svenska bolag, de är för dyra menar han.

 • Förvaltaren mot strömmen

  Förvaltaren mot strömmen

  Verkstad, olja, Norge, Grekland och europeiska banker. Det är några av de marknader som Ed Lugo, förvaltare på Franklin Templeton gillar just nu. Och så har de precis köpt kinesiska aktier för första gången på fem år.

Senaste nytt från EFN:

 • H&M lanserar uthyrning1:17

  H&M lanserar uthyrning

  Vegansk fond på börsmenyn. Börshöjdare lovar samhällsansvar. SSAB toppar klimatrankning. Minskat avfall trots ökad konsumtion.

 • Majs och vete i negativ trend4:32

  Majs och vete i negativ trend

  Priset på majs och vete har backat under sommaren. Varför det är så svarar Aneeka Gupta, råvaruexpert på Wisdom Tree, på.

 • Så fungerar ett brutet räkenskapsår1:26

  Så fungerar ett brutet räkenskapsår

  För de flesta bolag är ett räkenskapsår detsamma som ett kalenderår, men vissa företag väljer ett brutet räkenskapsår. Men vad innebär det och vilka företag kan dra nytta av det?