Mer om: ECB

 • Årets mest köpta och sålda aktier17:17

  Årets mest köpta och sålda aktier

  Fingerprint, svensk bostadsmarknad, svag tysk ekonomi och franska bekymmer. Det är några av ämnena som avhandlas när Johanna Kull och Marie Giertz gästar Börslunch.

 • 4:37

  "Vi tror på en europeisk renässans"

  Jean-Jacques Barbéris från Amundi Asset Management kommenterar bland annat läget i USA och den europeiska ekonomin och risken för ett handelskrig.

 • Verkstadsjätten som kan skrälla18:13

  Verkstadsjätten som kan skrälla

  Inwido backar på börsen efter dagens kvartalsrapport. Vd Håkan Jeppsson kommenterar i Börslunch. Dessutom bjuder Johan Thorén från Strand Kapitalförvaltning och Oscar Karlsson från Handelsbanken på aktietips.

 • Det händer 20172:32

  Det händer 2017

  2016 blev ett händelserikt år i den ekonomiska världen med Brexit, valet av Donald Trump och införandet av amorteringskrav bland annat. Men vad kan vi förvänta oss av 2017? Här har du några av de viktigaste händelserna och datumen.

 • Inget nytt från ECB – trots Brexit5:19

  Inget nytt från ECB – trots Brexit

  ECB rör inte styrräntan och utökar inte heller några stimulanser. Mario Draghi underströk på presskonferensen att ECB vill invänta mer statistik. Pierre Carlsson, valutastrateg på Handelsbanken, kommenterar beslutet.

 • Aktierna du ska äga efter ECB-beskedet

  Aktierna du ska äga efter ECB-beskedet

  Lena Fahlén, chefsekonom Handelsbanken fonder, om vad ECB:s räntebesked betyder för svenska bolånekunder och hur vi kan påverkas av sänkningen.