Mer om: Donald Trump

 • 10:09

  "Stor klyfta inom det republikanska partiet"

  Diskussionerna kring president Donald Trumps skattereform intensifieras. Igår föll de amerikanska börserna på nyheten att senatens förslag skiljer sig från representanthusets. Skillnaden kan komma att försvåra processen. USA-kännaren Roland Poirier Martinsson kommenterar tillsammans med Jesper Norberg. 

 • Trumps händelserika första år8:05

  Trumps händelserika första år

  Det har nu gått ett år sedan Donald Trump valdes till USA:s president. Han har lovat stora förändringar, men vad har han genomfört? Petra Bergman...

 • Så vill Trump ändra på skattesystemet1:25

  Så vill Trump ändra på skattesystemet

  Republikanerna och Donald Trump har stora planer för den skattereform han vill göra. Och lagom till Thanksgiving den 23 november vill han ha den klar. Men kritiken mot skattereformen från Demokraterna är hård.

 • Trumps historiska skattereform8:13

  Trumps historiska skattereform

  Ett förslag på en ny skattereform har presenterats i det amerikanska representanthuset. Bland annat ska reformen göra det enklare att deklarera och om den antas...

 • Fler höjdare lämnar Trump1:26

  Fler höjdare lämnar Trump

  Avhoppen från Donald Trumps direktörsråd blir allt fler. Senast i raden är rådets ordförande Scott Paul och Richard Trumka ordförande för fackförbundet AFL-CIO.

 • Tunga direktörer överger Trump1:01

  Tunga direktörer överger Trump

  Mercks vd Kenneth Frazier, Intels vd Brian Krzanich och Under Armours vd Kevin Planck har i dagarna valt att hoppa av president Trumps direktörsråd. Men...

 • ”Trumponomics mer extremt än Reaganomics”15:06

  ”Trumponomics mer extremt än Reaganomics”

  Jason Furman har varit ekonomisk rådgivare till såväl Bill Clinton som Barack Obama. Han är dessutom forskare på Peterson Institute for International Economics. Katrine Marçal har träffat honom och diskuterar hur han ser på den ekonomiska utvecklingen framöver.

 • Comeys vittnesmål kan sänka Trump3:15

  Comeys vittnesmål kan sänka Trump

  Intresset är enormt inför senatens utfrågning av förre FBI-chefen James Comey. Han kan sitta inne på information som till och med kan tvinga Donald Trump att avgå som president. Pontus Herin pratar med Johan Wiktorin, säkerhetsrådgivare.