Mer om: Cybaero

 • Cybaeros drönare ska hitta flyktingbåtarna

  Cybaeros drönare ska hitta flyktingbåtarna

  Linköpingsbolaget Cybaero har förhoppning om att vända åratal av förluster till vinst med hjälp av en stor Kinaaffär. Bolagets vd Mikael Hult avslöjar dessutom att bolaget har stora planer för hur de kan bidra till att lindra flyktingkatastrofen i Medelhavet.

 • Linköping – där idéerna lyfter

  Linköping – där idéerna lyfter

  Lennart Ekdal besöker hemstaden Linköping – en stad som sjuder av liv. Trots att den liksom många andra brottas med problem som arbetslöshet och integration...

 • Drönare intog börsen

  Drönare intog börsen

  I dag börsnoterades det svenska drönarföretaget Intuitive Aerial. Bolagets drönare används för filmproduktioner. Marknaden för de civila drönarna växer och frågan är hur stor den egentligen kan bli.

 • Rekordintresse för teknikbolag

  Rekordintresse för teknikbolag

  När analysföretaget Redeye för åttonde året i rad anordnade ett teknologiseminarium var intresset större än någonsin.

Senaste nytt från EFN:

 • Rekrytering till Northvolt Ett lyfter Skellefteå2:07

  Rekrytering till Northvolt Ett lyfter Skellefteå

  Northvolt bygger Europas största batterifabrik i Skellefteå, men arbetskraften räcker inte till. Nu när bolaget rekryterar från andra delar av Sverige och världen rustar staden för inflyttning.

 • Sommarens raketer och bästa blankningar19:22

  Sommarens raketer och bästa blankningar

  Efter en hård kamp är det dags att stänga årets sommarportföljer och utse en vinnare. På plats i studion för att diskutera portföljernas utveckling finns Johan Thorén från Strand Kapitalförvaltning och PO Nilsson från Prior Nilsson Fonder.