Mer om: Charlotte Stjerngren

 • EFN bäst på ekonomi-TV1:48

  EFN bäst på ekonomi-TV

  För andra året i rad hamnar EFN etta på Hallvarsson & Halvarssons rankning i kategorin TV och radio, och det med större marginal än förra året. EFN får närmare 50 procent av rösterna. 

 • "Regeringen agerar barnsligt"

  Valet i Sverige närmar sig med stormsteg. EFN tar i programmet ”I valet & kvalet” ett grepp på de ekonomiska frågorna. I det första programmet gästas programledaren Charlotte Stjerngren och bisittaren Leif Pagrotsky av den liberala nationalekonomen Tino Sanandaji.

 • Borgmästaren tar över

  Borgmästaren tar över

  Charlotte Stjerngren intervjuar Kjell A Nordström och Per Schlingman som skrivit boken ”Urban Express” tillsammans. Boken som kommer ut i höst handlar om varför framtiden ligger i städerna.

 • "Ericsson är högt värderat"

  Telekomjätten Ericsson har gått bra på börsen i år och aktien fick en extra skjuts uppåt nyligen när Vodafone meddelade att de skulle öka sina investeringar. Frågan är om uppgången är över nu?

 • När såldes Nokias mobiler?

  När såldes Nokias mobiler?

  Nokia sålde nyligen sin mobilverksamhet till Microsoft. Men när gjordes affären upp, egentligen? I Rapportfloden spekulerar telekomanalytikern Fredrik Lithell om att affären i realiteten var...

 • Nya Nokia utmanar Ericsson

  Nya Nokia utmanar Ericsson

  Nokia har genom försäljningen av sina mobiler till Microsoft både blivit av med ett problembarn och fått in 50 färska miljarder på kontot. Allt tyder nu på att Nokias satsning på mobilnät nu kommer att intensifieras.

 • Axfood: ”Defensiv kvalitetsaktie”

  Axfood: ”Defensiv kvalitetsaktie”

  I Rapportfloden analyserar Affärsvärldens Jonas Elofsson och EFN:s Charlotte Stjerngren Axfood. Trots allt har bolagets aktie gått bra i år och Jonas Elofsson är försiktigt positiv till aktien. ”Det är en defensiv kvalitetsaktie”, säger han.

 • Kinnevik: ”Varning för dip”

  Kinnevik: ”Varning för dip”

  I Rapportfloden analyserar Affärsvärldens Jonas Elofsson och EFN:s Charlotte Stjerngren Kinnevik. De är överens om att den kraftiga kursuppgången för bolagets aktie i år inte har varit motiverad - och att aktien därmed är något dyr för tillfället.