Mer om: Charlotte Stjerngren

 • EFN bäst på ekonomi-TV1:48

  EFN bäst på ekonomi-TV

  För andra året i rad hamnar EFN etta på Hallvarsson & Halvarssons rankning i kategorin TV och radio, och det med större marginal än förra året. EFN får närmare 50 procent av rösterna. 

 • "Regeringen agerar barnsligt"

  Valet i Sverige närmar sig med stormsteg. EFN tar i programmet ”I valet & kvalet” ett grepp på de ekonomiska frågorna. I det första programmet gästas programledaren Charlotte Stjerngren och bisittaren Leif Pagrotsky av den liberala nationalekonomen Tino Sanandaji.

 • Borgmästaren tar över

  Borgmästaren tar över

  Charlotte Stjerngren intervjuar Kjell A Nordström och Per Schlingman som skrivit boken ”Urban Express” tillsammans. Boken som kommer ut i höst handlar om varför framtiden ligger i städerna.

 • "Ericsson är högt värderat"

  Telekomjätten Ericsson har gått bra på börsen i år och aktien fick en extra skjuts uppåt nyligen när Vodafone meddelade att de skulle öka sina investeringar. Frågan är om uppgången är över nu?

 • När såldes Nokias mobiler?

  När såldes Nokias mobiler?

  Nokia sålde nyligen sin mobilverksamhet till Microsoft. Men när gjordes affären upp, egentligen? I Rapportfloden spekulerar telekomanalytikern Fredrik Lithell om att affären i realiteten var...

 • Axfood: ”Defensiv kvalitetsaktie”

  Axfood: ”Defensiv kvalitetsaktie”

  I Rapportfloden analyserar Affärsvärldens Jonas Elofsson och EFN:s Charlotte Stjerngren Axfood. Trots allt har bolagets aktie gått bra i år och Jonas Elofsson är försiktigt positiv till aktien. ”Det är en defensiv kvalitetsaktie”, säger han.

 • Kinnevik: ”Varning för dip”

  Kinnevik: ”Varning för dip”

  I Rapportfloden analyserar Affärsvärldens Jonas Elofsson och EFN:s Charlotte Stjerngren Kinnevik. De är överens om att den kraftiga kursuppgången för bolagets aktie i år inte har varit motiverad - och att aktien därmed är något dyr för tillfället.

 • "Clas Ohlson har tillväxtproblem"

  I Rapportfloden analyserar Affärsvärldens Jonas Elofsson och EFN:s Charlotte Stjerngren Clas Ohlson - ett företag som får det allt svårare att växa.