Mer om: Cavotec

 • Dagens aktietips: Satsa på hästskor14:56

  Dagens aktietips: Satsa på hästskor

  Världens börser har drabbats av Trumpfrossa. Hur allvarligt det kan vara kommenterar förvaltarna Martin Nilsson från Catella och Johan Thorén från Strand Kapitalförvaltning i Börslunch. De bjuder givetvis också på konkreta aktietips.

 • Fem turnaround-case & Eltel16:37

  Fem turnaround-case & Eltel

  Det är småbolag i fokus i dagens Börslunch. Krisande Eltel samt Fagerhult, Cavotec och Poolia är några av de bolag Johan Thorén från Strand Kapitalförvaltning och Jimmy Bengtsson från Skandia talar om.

 • En het säkerhetsduo16:04

  En het säkerhetsduo

  Det är fredag och börsen stiger. Goda förutsättningar för glada miner alltså när förvaltarna Christian Voboril från Coeli och Mats Andersson från Nordea snackar om insiderköp, smycken och mycket mer i Börslunch.

 • Här är Pers 4:20

  Här är Pers "långs"

  Det är inte bara i Norge mungiporna är uppåt denna 17:e maj. Även börserna är på bra humör. Börslunch gästas av Mikael Hanell från Catella och Per Colleen från AP4. Förutom Norge pratar de bland annat gruvor och banker.

 • Verkstad, bank och lite Norge15:00

  Verkstad, bank och lite Norge

  Det är inte bara i Norge mungiporna är uppåt denna 17:e maj. Även börserna är på bra humör. Börslunch gästas av Mikael Hanell från Catella och Per Colleen från AP4. Förutom Norge pratar de bland annat gruvor och banker.

 • Favoritportföljen levererar18:21

  Favoritportföljen levererar

  Hur har det gått för Börslunchgästernas rapportfavoriter? Det besvaras i dagens avsnitt som gästas av Lars Söderfjell från Swedbank och Johan Thorén från Strand Kapitalförvaltning.

 • Johan missade Johaneffekten i Cavotec

  Johan missade Johaneffekten i Cavotec

  När Johan Thorén var med i Börslunch i januari pratade han om Cavotec. Aktiekursen steg omedelbart, men själv missade han att hänga på uppgången. Och nu är han lite mer tveksam till Cavotec, då senaste delårsrapporten inte riktigt nådde upp till förväntningarna.

 • Teckna nykomlingen – även om den är dyr

  Teckna nykomlingen – även om den är dyr

  Då dagens Börslunch gästas av småbolagsspecialisterna Viktor Henriksson och Johan Thorén så blir det först och främst ett botaniserande bland börsens mindre och medelstora bolag. Och så snackas nästa veckas noteringar upp.

 • Aktien som kommer flyga

  Aktien som kommer flyga

  Brentoljan fortsätter pressa börserna och Stockholmsbörsen är ner. Gårdagens uppgång är som bortblåst. Börslunch gästas idag av Johan Thorén, förvaltningschef Strand Kapitalförvaltning, och Johnny Torssell, teknisk analytiker Carnegie. Det snackas bland annat Kappahl, Cavotec och Nokia.