Mer om: Brinova

 • Alibaba och de brasilianska bankerna20:39

  Alibaba och de brasilianska bankerna

  Börslunch sänder i dag i från Malmö och gästas av Juliana Hansveden, förvaltare på Nordea med inriktning mot tillväxtmarknader. Dessutom intervjuas Brinovas vd Per Johansson.

 • Brinova fokuserar på nyproduktion5:22

  Brinova fokuserar på nyproduktion

  Det sydsvenska fastighetsbolaget har nyligen flyttat från First North till Nasdaqs huvudlista. Vd Per Johansson gästar Börslunch i Malmö och pratar om bolagets strategi för...

 • Därför väljer Brinova börsen2:56

  Därför väljer Brinova börsen

  Brinova är ett av de mindre fastighetsbolagen på kapitalmarknadsdagarna i Båstad. Den 30 september är tanken att de ska noteras på First North. Vd Per Johansson förklarar varför de väljer börsnotering och hur de ska göra för att nå upp till sina mål.

Senaste nytt från EFN:

 • Makroveckan 6 apr0:00

  Makroveckan 6 apr

  En genomgång av de viktigaste punkterna på den makroekonomiska agendan just nu tillsammans med Handelsbankens chefstrateg Claes Måhlén och ett batteri av grafer.

 • Armfelts senaste köptips inom gaming23:09

  Armfelts senaste köptips inom gaming

  När miljontals människor världen över sitter isolerade i sina hem kan gamingbolagen räkna med ökat spelande. Men vilka bolag ska man egentligen äga? Det svarar Carl Armfelt från Tin Fonder på.

 • Så fungerar IMF1:05

  Så fungerar IMF

  IMF, eller Internationella valutafonden, är en organisation som arbetar för ekonomisk stabilitet i världen. EFN berättar mer.

 • Hemnet: Ett skifte till köparnas marknad29:46

  Hemnet: Ett skifte till köparnas marknad

  Bostadspriserna i Sverige har hittills inte sett några dramatiska fall på grund av coronakrisen. Staffan Tell från Hemnet, Jonas Gustavsson från Nabo och Fredrik Nordquist på Konsumenternas bankbyrå diskuterar läget på bostadsmarknaden i EFN Kvadrat.