Mer om: Börje Ekholm

 • Därför valdes Ekholm4:29

  Därför valdes Ekholm

  Tre långa och hårda månader för Ericsson har gått utan en ordinarie VD vid rodret. Nu har styrelsen äntligen lyckats rekrytera en VD och de har valt Börje Ekholm som har suttit i styrelsen så länge som tio år.

 • Ekholm: Vi måste skära kostnader3:53

  Ekholm: Vi måste skära kostnader

  ERICSSON Den krisande telekomjätten Ericsson utser oväntat Börje Ekholm till ny vd. Han kommer att tillträda i mitten av januari. Börje Ekholm kommer närmast från vd-posten på Patricia Industries, som är Investors bolag för onoterade bolag.

 • ”Ericsson behöver en fantasilös vd”16:25

  ”Ericsson behöver en fantasilös vd”

  Dagens stora nyhet är att Börje Ekholm blir vd för Ericsson. Detta går givetvis inte att undvika i Börslunch. Men med småbolagsförvaltarna Christian Brunlid från Handelsbanken och Viktor Henriksson från Carnegie i studion blir det givetvis mycket snack om småbolag.

 • Ekholms styrkor och svagheter8:18

  Ekholms styrkor och svagheter

  ERICSSON Börje Ekholm har överraskande blivit utsedd till ny vd på den krisande telekomjätten Ericsson. Var det ett bra val? Pontus Herin samtalar med Jon Åsberg.

 • Ekholm en skräll som Ericsson-vd3:01

  Ekholm en skräll som Ericsson-vd

  Johanna Grenz och Pontus Herin pratar om morgonens delårsrapporter och dagens viktigaste börshändelser. Och dagens stora skräll är att Börje Ekholm utses till ny vd...

 • Forssell tar över Investor

  Forssell tar över Investor

  Det har inte gått mer än någon vecka sedan familjen Wallenbergs patriark, Peter, avled. Men redan nu har man bestämt sig för att byta vd på Investor.