Mer om: Blocket

 • Polisen varnar för exporttricket

  Polisen varnar för exporttricket

  Begagnathandeln på nätet lockar bedragare och det är inte bara köparna som riskerar att bli lurade på sina pengar. När du själv lägger ut en annons för att sälja något kan du råka ut för det som polisen kallar exporttricket.

 • Så hyr du ut din bostad

  Så hyr du ut din bostad

  Line Zandén, förbundsjurist på Fastighetsägarna, reder ut vad som gäller vid andrahandsuthyrning och vad som är viktigt att tänka på före man hyr ut sin bostad.

 • “Allt ska bort”

  “Allt ska bort” nu är det kundens marknad

  Sommaren känns som att den är över och med det kommer en rad prisvärda fyndmöjligheter, både i de fysiska butikerna och på begagnatmarknaden. För den som är smart nog att tänka långsiktigt är det kundens marknad.

 • Din Ekonomi: Så tjänar du på bostaden

  Din Ekonomi: Så tjänar du på bostaden

  Så ska du tänka när du budar på ett hus eller en lägenhet? Så blir de nya ROT-avdraget. Och så pyntar du balkongen så att den höjer värdet på lägenheten. Din Ekonomi fokuserar i dag på din bostad. Dessutom tipsar förhandlingsstrategen Karin Klerfelt om hur du får ett bra pris när du säljer saker på Blocket.

 • Hetast på Blocket

  Hetast på Blocket

  Under förra året uppgick det sammanlagda värdet av allt som annonserades på köp- och säljsajten Blocket till 467 miljarder kronor. Bland de sökningar som ökade mest fanns bilmodellen Volvo V70 d2, Iphone 6 och ölpumpar.

 • Grupperna som utmanar Blocket

  Grupperna som utmanar Blocket

  Allt fler startar egna gratisgrupper för köp och försäljning på Facebook i dag. Fenomenet har blivit stort och sidor som Yardsale.se dammsuger Facebook på Köp och säljgrupper och sammanställer dem.

 • Här granskas din Blocketannons

  Här granskas din Blocketannons

  Har du någon gång annonserat på Blocket? Då är sannolikheten stor att din annons passerat ett kontor i Årstaberg i Stockholm.

 • Bloppisar utmanar Blocket

  Bloppisar utmanar Blocket

  Enligt Blockets Begagnatbarometer ökade begagnathandeln med kläder och skor ökat med närmare fyra procent under tredje kvartalet. Samtidigt växer alternativen till Blocket och Tradera. Framför allt unga tjejer skapar egna loppisar på nätet istället – så kallade bloppisar.