Mer om: Billerud Korsnäs

 • ”Ericsson borde ha vinstvarnat”16:12

  ”Ericsson borde ha vinstvarnat”

  Rapportperioden har sparkat igång med kvartalssiffror från bland annat Com Hem och Billerud. Dag Werner från Handelsbanken och Pär Andersson från Spiltan kommenterar bland annat detta i dagens Börslunch.

 • ”SKF är lite missförstått”16:59

  ”SKF är lite missförstått”

  Börslunch bjuder på två nya gäster denna tisdag. Per Johansson från Bodenholm Capital och Anders Roslund från Swedbank snackar bland annat betting, hälsovård, verkstad samt om vinstvarnande Billerud Korsnäs.

 • Nu vänder vinsterna upp17:31

  Nu vänder vinsterna upp

  Ny dag och ny vd som besöker Börslunch. Denna gång är det Per Lindberg från BillerudKorsnäs som frågas ut av Jesper, Charlotte och gästerna Mattias Sundling och Christian Granqvist. Det snackas även om dagens kvartalsrapporter.

 • 17:09

  "Lite tuffare för kunderna"

  Ny dag och ny vd som besöker Börslunch. Denna gång är det Per Lindberg från BillerudKorsnäs som frågas ut av Jesper, Charlotte och gästerna Mattias Sundling och Christian Granqvist. Det snackas även om dagens kvartalsrapporter.

 • Fem aktier att köpa - trots börsdeppen

  Fem aktier att köpa - trots börsdeppen

  Det är måndagsstämning på börsen - som faller rejält. Börslunch gästas av Anders Rudolfsson från Remium och Adolphe Baraderie från Handelsbanken, som bland annat pratar om CDS-marknaden.

 • En attraktiv dansk och två skräpbolag

  En attraktiv dansk och två skräpbolag

  Rapportperioden är i full gång och det finns massor att prata om i dagens Börslunch, som teleoperatörer och banker. Gäster är Max Mitteregger från Gladiator och Lars Frick från Börsveckan.

 • Munter måndag på marknaden

  Munter måndag på marknaden tre heta köptips

  Trots negativ statistik från USA i fredags stiger börserna rejält i dag. Vad det beror på och vart börsen är på väg svarar Peter Lagerlöf från Lannebo och Christer Linde från ABG Sundal Collier på.

 • Två stekheta branscher och en tveksam

  Två stekheta branscher och en tveksam

  Samtidigt som börsen återigen faller efter en dyster dag i Kina reder Börslunch gäster Peter van Berlekom, förvaltare på Alfred Berg och Lars Hallström, mäklarchef på Handelsbanken ut vilka branscher som är hetast.

 • ”Break up-case i Telia aktuellt”

  ”Break up-case i Telia aktuellt”

  I Börslunch i dag: Växer vinsterna? När höjer Fed? Blir det en Grexit? Dagens rapporter: Qliro, Tele2, TeliaSonera, BillerudKorsnäs. Gäster: Jonas Olavi, allokeringsansvarig Alfred Berg och Peter Karlsson, analyschef Handelsbanken.