Mer om: Berkshire Hathaway

 • Dödskors & marknadsrisker12:52

  Dödskors & marknadsrisker

  Warren Buffett-anekdoter och teknisk analys i samma program? Det försöker Börslunch få till i dag med hjälp av Sveriges störste Buffett-beundrare Per H Börjesson från Spiltan och Martin Hallström från Swedbank.

 • Tre nordiska aktier Buffett inte skulle äga19:02

  Tre nordiska aktier Buffett inte skulle äga

  Munters vd John Peter Leesi gästar Börslunch i dag, tio dagar innan bolaget gör comeback på börsen. Övriga gäster är Dag Werner från Handelsbanken och Jonas Elofsson från Affärsvärlden. De snackar bland annat Pandox, Ica och Warren Buffett.

 • Dags för Buffett att hålla hov2:04

  Dags för Buffett att hålla hov

  I helgen är det dags för vad som troligen är världens största bolagsstämma - den i Warren Buffetts maktbolag Berkshire Hathaway. Som vanligt kommer massorna...

 • Miljonärerna vallfärdar till Buffett-mecka

  Miljonärerna vallfärdar till Buffett-mecka

  Över 40 000 personer vallfärdade till Berkshire Hathaways årliga bolagsstämma i Omaha, Nebraska. I år var det dessutom 50-års jubileum. Warren Buffett, världens rikaste man, inspirerar investerare och aktiesparare världen över. EFN tog reda på hur Berkshire Hathaway blev världens största företag och varför vissa jämför Warren Buffett med påven.

 • Så äter en mångmiljardär - en middag i Warren Buffett-stil

  Så äter en mångmiljardär - en middag i Warren Buffett-stil

  EFN har besökt finansgurun Warren Buffetts favoritrestaurang Piccolo's Steakhouse i Omaha, Nebraska. Vi tar reda på vad mångmiljardären äter, vad han dricker och hur hans favoritdessert smakar. Och hur givmild är han egentligen när det gäller dricksen?

 • Kinberg Batra om Buffetts superskatt för rika

  Kinberg Batra om Buffetts superskatt för rika

  Högre skatt för rika. Det är något som förespråkas av mångmiljardären Warren Buffett. Moderaternas partiledare Anna Kinberg Batra var en av alla de tusentals som vallfärdade till bolagsstämman i hans företag Berkshire Hathaway i helgen.

Senaste nytt från EFN:

 • Vi ses igen i augusti!1:26

  Vi ses igen i augusti!

  Vi på EFN vill tacka för en händelserik vår. Nu laddar vi batterierna och återkommer med nya tag i augusti!

 • Fed planerar för det värsta6:22

  Fed planerar för det värsta

  Den amerikanska centralbanken Federal Reserve inför ett tak på bankutdelningar och förbjuder återköp. Senaten i USA har röstat igenom ett lagförslag som stöder Hongkongs självständighet.