Mer om: Barnsparande

 • Planera ekonomin för livet med barn1:47

  Planera ekonomin för livet med barn

  En ny familjemedlem medför stora förändringar i livet - inte minst ekonomiskt. Därför är det viktigt att tänka igenom allt från gravidförsäkring till barnsparande.

 • Johanna Kull om bättre barnsparande2:04

  Johanna Kull om bättre barnsparande

  Många sparar till sina barn genom att sätta undan pengar på ett sparkonto under längre tid. "Ekonomisk barnmisshandel" tycker Johanna Kull, sparekonom på Fondbolagens förening....

 • Så sparar du smart till barnen

  Så sparar du smart till barnen

  Kaj Kärki, placeringsexpert Handelsbanken, förklarar hur du ska spara till dina barn på bästa sätt.

 • Tema: Barn

  Tema: Barn

  I Din Ekonomi denna gång fokuseras det på barnen. Hur sparar man till barnen, hur funkar en gravidförsäkring och hur ska man göra med veckopengen?

 • Experten tipsar: Så skyddar du barnens sparpengar

  Experten tipsar: Så skyddar du barnens sparpengar

  Funderar du på att börja fondspara till dina barn? Då gäller att tänka efter hur du vill att pengarna ska betalas ut. Det finns nämligen en del fällor som du bör undvika. Jenny Hallberg funderar på att börja spara till sina barn.

 • Din Ekonomi: Barnspar, bostäder och bolagskompanjoner

  Din Ekonomi: Barnspar, bostäder och bolagskompanjoner

  Funderar du på att börja fondspara till dina barn? Din Ekonomi hjälper dig välja rätt barnsparande i fonddjungeln. Tusentals svenskar hyr ut sin bostadsrätt i andra hand, men flera praktiska saker glöms lätt bort. Det kan gå så långt att du kan bli av med lägenheten. Dessutom pratar vi starta eget med en eller flera kompanjoner, vilket kan vara både lättare och roligare. Gäst i studion Harry Goldman, vd Nyföretagarcentrum.

 • Så växer barnens sparpengar bäst

  Så växer barnens sparpengar bäst

  Sparar du liksom de flesta föräldrar till dina barn? Då gäller att tänka efter ordentligt. Många föräldrars sparande till barnen är nämligen olönsamt.