Mer om: Årets julklapp

 • Tema: Jul

  Tema: Jul

  Årets största högtid närmar sig med stormsteg. I dagens Din Ekonomi ska vi prata om julen och vad den innebär för våra plånböcker. En fjärdedel av alla julklappar kommer att köpas på nätet i år. Maria Witzell, konsumentvägledare, berättar vad som är viktigast att tänka på innan man handlar klapparna online. Dessutom får du lära dig hur julen blev kommersiell.

 • Därför blev det ett armband

  Därför blev det ett armband

  För 27:e året i rad utsåg HUI Research i dag årets julklapp. Och i år handlar det om en julklapp som speglar två trender, dels hälsotrenden samt uppkopplingstrenden.

 • Dags för årets julklapp

  Dags för årets julklapp

  På tisdag presenterar HUI Research årets julklapp. VD Lena Larsson berättar att det är tre kriterier som ska vara uppfyllda för att något ska kunna få utmärkelsen.

Senaste nytt från EFN:

 • Stärkt inflation kan spräcka tillgångsbubblan5:04

  Stärkt inflation kan spräcka tillgångsbubblan

  Uttryck som it-bubblan och bostadsbubblan har väl inte undgått någon. Nu oroas analytiker av en ny typ av bubbla som innefattar nästan alla tillgångar: The Everything Bubble. Strategen Harry Colvin från Longview Economics förklarar. 

 • Kinas bopriser oroar3:25

  Kinas bopriser oroar

  Ökad spänning mellan USA och Iran. Risk för höga prisuppgångar i USA som effekt av handelskriget. Kinas bostadspriser fortsätter stiga. Morgonens viktigaste makronyheter med Kiran Sakaria och Ara Mustafa.

 • Allt du behöver veta om att investera i Vietnam13:32

  Allt du behöver veta om att investera i Vietnam

  Det är mycket som talar för Vietnam. Men hur ska du gå tillväga för att investera i landet - och vilka risker finns det? Fredrik Karlsson Hedin, Vietnamexpert och bloggare, reder ut och förklarar.

 • Cantargia framgångsrikt på ASCO4:37

  Cantargia framgångsrikt på ASCO

  Bioteknikbolaget Cantargia sysslar med utveckling av bland annat cancerbehandling med hjälp av antikroppar. Företagets vd Göran Forsberg gästar Börslunch för att prata om bland annat läkemedelskandidaten CAN04 och konkurrensen från Novartis.