Mer om: Arcam

 • ”Jag ser 40 procents uppsida i aktien”16:00

  ”Jag ser 40 procents uppsida i aktien”

  Dagens stora börsnyhet är att GE lagt ett bud på Arcam. Detta och mycket mer snackar förvaltarna Martin Nilsson från Catella Hedge och Peter van Berlekom från Alfred Berg om i dagens Börslunch.

 • Förvaltare: Kan komma fler bud på Arcam6:32

  Förvaltare: Kan komma fler bud på Arcam

  GE Sweden, ett dotterbolag till General Electric, har lagt ett bud på 3D-printerbolaget Arcam på nära 6 miljarder, vilket innebär en premie över 50 procent jämfört med stängning i går. Arcams styrelse rekommenderar ägarna att tacka ja. Ellinor Helén diskuterar med Tore Marken, småbolagsförvaltare Handelsbanken om bolaget och budet.

 • Cowboy Trades & tillväxtbolag19:23

  Cowboy Trades & tillväxtbolag

  Orexos vd Nikolaj Sörensen gästar Börslunch, så det blir mycket snack om läkemedel. Men med Joe Tracy från Handelsbanken och Anders "Rulle" Rudolfsson från DNB Bank som övriga gäster blir det även snack om en hel del annat.

 • Heta laxar och kalla spelbolag16:51

  Heta laxar och kalla spelbolag

  Denna dag när mångas fokus ligger på regeringsombildningen fokuserar Börslunch givetvis som vanligt mest på aktier. Gäster är förvaltarna Nicklas Granath från Norron och Christian Brunlid från Handelsbanken fonder.

 • God stämning på Aker Brygge16:54

  God stämning på Aker Brygge

  Verkstad, säkerhet och Norge. Det är några av ämnena Martin Nilsson från Catella Hedge och Anders Rudolfsson från DNB Bank pratar om i dagens Börslunch.

 • 16:54

  "De kommer växa 30 % i all oändlighet"

  Verkstad, säkerhet och Norge. Det är några av ämnena Martin Nilsson från Catella Hedge och Anders Rudolfsson från DNB Bank pratar om i dagens Börslunch.

 • Fem aktier att köpa - trots börsdeppen

  Fem aktier att köpa - trots börsdeppen

  Det är måndagsstämning på börsen - som faller rejält. Börslunch gästas av Anders Rudolfsson från Remium och Adolphe Baraderie från Handelsbanken, som bland annat pratar om CDS-marknaden.

 • "Småbolag superpopulära"

  Småbolagsaktier har öppnat året starkt och intresset för småbolagsfonder är på topp.
  Men om mönstret från tidigare år upprepar sig så kan uppgången snart vara över.