Mer om: Anna Svahn

 • Anna Svahns alternativ till aktier1:54

  Anna Svahns alternativ till aktier

  Har du bara aktier i portföljen? Anna Svahn, från Feminvest, ger sina bästa kompletteringstips till din portfölj för att minska aktierisken.

 • Diamanter och gaming15:55

  Diamanter och gaming

  Börslunch firar 300 avsnitt. Gäster i jubileumsprogrammet är veteranen och programledare Karl-Mikael Syding och debutanten och bloggaren Anna Svahn. De pratar bland annat om diamanter och gamingbolag.

Senaste nytt från EFN:

 • Metsä Board: 6:38

  Metsä Board: "Svag svensk krona gynnar oss"

  Finska Metsä Board sysslar med bland annat konsumentkartong och snabbmatskartong och är marknadsledande i Europa. De har stor exponering mot den svenska kronan, vars svaga läge gynnar bolaget.

 • Tomra: 11:35

  Tomra: "Vi är nummer ett inom varje nisch"

  Tomra förknippas kanske mest med pantflaskor, men de sysslar även med sortering av avfall. Bolagets vd Stefan Ranstrand ser stora möjligheter för Tomra i städer som Peking och London. 

 • Synthetic MR: 10:18

  Synthetic MR: "Viktigast att bygga en kompatibel bas"

  Synthetic MR sysslar med mjukvara till röntgenkameror som gör undersökningen snabbare och med precis. Bolaget har skrivit avtal med de tre största tillverkarna av kameror, som täcker 75 procent av världsmarknaden. 

 • MTG: 12:15

  MTG: "Vi har en spännande resa framför oss"

  MTG står inför en uppdelning av bolaget i en nordisk produktionsdel och en global e-sportdel. "Vi ska bevisa för analytikerna att e-sport ska bli en sport", säger MTG:s vd Jørgen Madsen Lindemann.