Mer om: Anna Öster

 • ”Rea på svenska aktier”17:47

  ”Rea på svenska aktier”

  Oljeaktier, teknologiaktier och bopriser är några av ämnena som avhandlas i dagens Börslunch, som gästas av Anna Öster och Staffan Knafve.

 • Riksbanken jagar ECB

  Riksbanken jagar ECB

  Riksbanken lämnar styrräntan oförändrad på -0,35 procent och köper statsobligationer för ytterligare 65 miljarder kronor. Det var beskedet som kom i dag. Vad får detta för konsekvenser? Det diskuteras i Nyhetsrummet, som i dag gästas av chefekonomerna Anna Öster på Länsförsäkringar och Lena Fahlén på Handelsbanken Fonder.

 • Därför duckar Cameron frågorna om brexit

  Därför duckar Cameron frågorna om brexit

  Dagens tema i Nyhetsrummet är Storbritannien och möjligheten att de lämnar EU. Gäster: Anna Öster, chefekonom Länsförsäkringar, och Jan Häggström, chefekonom Handelsbanken.

 • Budgeten stimulerar inte tillväxt

  Budgeten stimulerar inte tillväxt

  Finansminister Magdalena Andersson presenterade i dag sin budget - en budget som helt säkert kommer att gå igenom tack vare Decemberöverenskommelsen. Mycket i budgeten var känt sedan tidigare, men det finns ändå mycket intressant att prata om.

Senaste nytt från EFN:

 • Vi ses igen i augusti!1:26

  Vi ses igen i augusti!

  Vi på EFN vill tacka för en händelserik vår. Nu laddar vi batterierna och återkommer med nya tag i augusti!

 • Fed planerar för det värsta6:22

  Fed planerar för det värsta

  Den amerikanska centralbanken Federal Reserve inför ett tak på bankutdelningar och förbjuder återköp. Senaten i USA har röstat igenom ett lagförslag som stöder Hongkongs självständighet.