Mer om: Anna Kinberg Batra

 • Alliansen vill utveckla Rut1:47

  Alliansen vill utveckla Rut

  Rut-avdraget fyller tio år och Alliansen firar jubileet genom att föreslå en Rut-reform. Avdraget ska breddas till trygghet, tvätt utanför hemmet och flytt- och hämtning av bland annat återvinning.

 • Silberstein: Liberala moderater AKB:s största problem5:27

  Silberstein: Liberala moderater AKB:s största problem

  Det är kris i Moderaterna. Väljarna flyr och partiledaren Anna Kinberg Batra är ifrågasatt. Vad kan partiet göra för att hindra fallet och återfå förtroendet. Petra Bergman intervjuar Margit Silberstein, politisk kommentator.

 • "Jag är för ökad rörlighet - och jag är beredd att ta konflikt med LO"

  Moderaterna har under de senaste åren kommit på allt bättre fot med LO-facken. Den nya moderatledaren Anna Kinberg Batra berättar i denna intervju att hon gärna fortsätter ha goda relationer med LO och ordföranden Karl-Petter Thorwaldsson. Men hon är samtidigt beredd att ta konflikt med LO när det gäller bland annat arbetskraftsinvandring.

 • Anna Kinberg Batra: Glöm inte konkurrenskraften

  Anna Kinberg Batra: Glöm inte konkurrenskraften

  Den svenska konkurrenskraften på lång sikt är en fråga som tenderar att försvinna i den mer kortsiktiga valdebatten. Det säger partiets gruppledare i riksdagen Anna Kinberg Batra i denna intervju.

 • Ras för antalet utländska studenter

  Ras för antalet utländska studenter

  Antalet utomeuropeiska studenter på svenska universitet och högskolor har minskat med 78 procent sedan deras studier blev avgiftsbelagda hösten 2011. Detta är något som företagaren Rune Andersson är kritisk till.

 • Studio 12 07:45

  Studio 12 07:45

  Bostadsförsäljning USA. Gigantisk läkemedelsaffär. Norskt EU-motstånd. Kinesisk statistik. "Tuffare regler för bankerna".