Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

Senaste podden:

Bolund respekterar FI:s reträtt

Ladda ner

Att Finansinspektionen drog tillbaka sitt förslag om amorteringskrav är något som den ansvarige ministern Per Bolund förstår, då det inte är att rekommendera att röra sig i juridiska gråzoner.

Amorteringskrav hade varit en bra lösning på problemet med hushållens skuldsättning menar Bolund, men om inte det fungerar räknar han med att det kommer ett annat botemedel.

I denna intervju med Willy Silberstein pratar Bolund även om ränteavdragen, som han personligen inte har något emot att röra. Men för att göra något krävs en bred politisk samsyn.

Per Bolund svara även på frågor om bankskatt, ett kontantlöst samhälle och fastighetspriser.

Visa

Det finns inga fler podcastavsnitt att hämta.

Våra podcasts

Londonpodden

Katrine Marçal och Maria Borelius bor båda i London och har intresset för ekonomi och politik gemensamt. I Londonpodden diskuterar de Brexit och andra aktuella händelser.

#Börslunch

EFN Börslunch hör du varje vardag. Det bjuds på aktietips, analyser och kommentarer om vad som händer på börsen i allmänhet och Stockholmsbörsen i synnerhet.

Kvadrat

Kvadrat hjälper dig att navigera rätt i bostadsdjungeln och ta smarta privatekonomiska beslut - oavsett om du bor i hyresrätt, bostadsrätt eller villa. Nya avsnitt släpps veckovis då Joakim Båge och Petra Bergman också möter spännande gäster och diskuterar hur framtidens bostäder kommer se ut.

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.