Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

Senaste podden:

Juholt: ”Politik ska vara som ett riojavin”

Ladda ner

Håkan Juholt är inte nöjd med den utveckling politiken tagit efter att han avgick som partiledare. Det säger han i denna intervju med Willy Silberstein.

”Politik ska vara som ett riojavin och inte som en blaskig rosé-tetra”, säger Håkan Juholt.

Politik i dag handlar, enligt den före detta partiledaren, för mycket om att riskminimera och den är alldeles för kortsiktig. ”I dag lever vi i kvartalspolitikens helvete”, säger han.

Juholt säger att han medvetet tagit en plats på politikens läktare, för att inte störa efterträdaren Stefan Löfven. Men detta innebär inte att han inte känner sig frustrerad över att han inte har en exekutiv roll längre.

Visa

Det finns inga fler podcastavsnitt att hämta.

Våra podcasts

Londonpodden

Katrine Marçal och Maria Borelius bor båda i London och har intresset för ekonomi och politik gemensamt. I Londonpodden diskuterar de Brexit och andra aktuella händelser.

#Börslunch

EFN Börslunch hör du varje vardag. Det bjuds på aktietips, analyser och kommentarer om vad som händer på börsen i allmänhet och Stockholmsbörsen i synnerhet.

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.