Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

Senaste podden:

Hägglund lägger undan sitt baseballträ

Ladda ner

Efter 11 år som partiledare för Kristdemokraterna avgår Göran Hägglund i vår. Willy Silberstein har träffat honom.

”Det känns bra men lite vemodigt”, säger Göran Hägglund, som menar att han åstadkommit många bra och viktiga saker.

Däremot är Hägglund inte nöjd med väljarstödet: ”jag har siktat oändligt mycket högre än såhär”

Göran Hägglund tipsar även om hur man lyckas i förhandlingar: ”Ett glatt humör och ett bra baseballträ löser de flesta förhandlingar”, säger han.

Den avgående partiledaren lämnar nu definitivt partipolitiken och han erkänner att han kommer att sakna makten och att han ”tycker om att ha makt”.

Visa

Det finns inga fler podcastavsnitt att hämta.

Våra podcasts

Londonpodden

Katrine Marçal och Maria Borelius bor båda i London och har intresset för ekonomi och politik gemensamt. I Londonpodden diskuterar de Brexit och andra aktuella händelser.

#Börslunch

EFN Börslunch hör du varje vardag. Det bjuds på aktietips, analyser och kommentarer om vad som händer på börsen i allmänhet och Stockholmsbörsen i synnerhet.

Kvadrat

Kvadrat hjälper dig att navigera rätt i bostadsdjungeln och ta smarta privatekonomiska beslut - oavsett om du bor i hyresrätt, bostadsrätt eller villa. Nya avsnitt släpps veckovis då Joakim Båge och Petra Bergman också möter spännande gäster och diskuterar hur framtidens bostäder kommer se ut.

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.