Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

Senaste podden:

Ebba Busch Thor: lätta på alliansen

Ladda ner

25 april är det tänkt att Ebba Busch Thor ska ta över som partiledare för kristdemokraterna efter Göran Hägglund.

I denna intervju av Willy Silberstein pratar Ebba Busch Thor bland annat om skillnaderna mellan henne och Hägglund. Hon pratar också om den kritiserade decemberöverenskommelsen och om det faktum att allt fler partier leds av kvinnliga partiledare.

Dessutom avslöjar Ebba Busch Thor att hon ser stora fördelar med ett lösare allianssamarbete inför nästa val.

Visa

Det finns inga fler podcastavsnitt att hämta.

Våra podcasts

Londonpodden

Katrine Marçal och Maria Borelius bor båda i London och har intresset för ekonomi och politik gemensamt. I Londonpodden diskuterar de Brexit och andra aktuella händelser.

#Börslunch

EFN Börslunch hör du varje vardag. Det bjuds på aktietips, analyser och kommentarer om vad som händer på börsen i allmänhet och Stockholmsbörsen i synnerhet.

Kvadrat

Kvadrat hjälper dig att navigera rätt i bostadsdjungeln och ta smarta privatekonomiska beslut - oavsett om du bor i hyresrätt, bostadsrätt eller villa. Nya avsnitt släpps veckovis då Joakim Båge och Petra Bergman också möter spännande gäster och diskuterar hur framtidens bostäder kommer se ut.

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.