Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

EFN PODD

28. Macronomi – c´est la vie

iTunes Ladda ner

Katrine och Maria lyssnar på schlager och diskuterar den fransk-tyska axelns återkomst i EU. De listar också fem punkter att hålla koll på gällande den nye franske presidenten Emmanuel Macrons ekonomiska politik.

Arkiv

516. Verkstadsjätten som kan skrälla

516. Verkstadsjätten som kan skrälla

Inwido backar på börsen efter dagens kvartalsrapport. Vd Håkan Jeppsson kommenterar i Börslunch. Dessutom bjuder Johan Thorén från Strand Kapitalförvaltning och Oscar Karlsson från Handelsbanken...

Börs & Makro 20 oktober

Börs & Makro 20 oktober

Ytterligare en rapporttung morgon med bland annat Ericsson och Volvo. Risk för stökigt på marknaden efter Katalonienbesked.

37. Skilsmässa i dödläge

37. Skilsmässa i dödläge

I dagarna träffas EU:s regeringschefer i Bryssel för att diskutera dödläget i Brexitförhandlingen. Maria Borelius och Katrine Marçal diskuterar frustrationen i Bryssel, konflikterna i Tory-partiet och vi får bland annat höra om den märklige brexitören som hotar Mays position - med sin nanny i släptåg.

514. Aktievinnarna på framtidens bilindustri

514. Aktievinnarna på framtidens bilindustri

Tele2 stiger rejält på börsen efter dagens kvartalsrapport. Vd Allison Kirkby kommenterar i Börslunch. Dessutom blir det mycket snack om bilindustrin med fordonsanalytikern Hampus Engellau...

Börs & Makro 19 oktober

Börs & Makro 19 oktober

Allt från en morgon späckad av kvartalsrapporter samt de hetaste makroekonomiska snackisarna.

513. ”Eufori på börsen”

513. ”Eufori på börsen”

Börsen handlas som vanligt runt nollan denna onsdag. Nils Brobacke från CMC Markets och Martin Hallström från Swedbank kommenterar dagens rapporter och bjuder på aktietips.

Visa fler

Våra podcasts

Londonpodden

Katrine Marçal och Maria Borelius bor båda i London och har intresset för ekonomi och politik gemensamt. I Londonpodden diskuterar de Brexit och andra aktuella händelser.

Börslunch

EFN Börslunch hör du varje vardag. Det bjuds på aktietips, analyser och kommentarer om vad som händer på börsen i allmänhet och Stockholmsbörsen i synnerhet.

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.