Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

Senaste podden:

26. Sveriges beredskap i botten

Ladda ner

Sveriges ekonomiska beredskap nedmonterades när det kalla kriget tog slut och är nu under all kritik. Det hävdar major Carl Bergqvist, mannen bakom försvarsbloggen Wiseman’s Wisdoms och Filip Båverud, som vid Försvarshögskolan har skrivit en uppsats om Sveriges livsmedelsförsörjning, i ett samtal med EFN:s Peter Andersson.

Livsmedelsförsörjningen skulle slås ut på ett par dagar, kommunernas förberedelser är minimala och fältsjukhusen är avvecklade.

Situationen är allvarlig och den lär inte bli bättre förrän något allvarligt har inträffat hävdar Bergqvist och Båverud.

Visa

Det finns inga fler podcastavsnitt att hämta.

Våra podcasts

Londonpodden

Katrine Marçal och Maria Borelius bor båda i London och har intresset för ekonomi och politik gemensamt. I Londonpodden diskuterar de Brexit och andra aktuella händelser.

#Börslunch

EFN Börslunch hör du varje vardag. Det bjuds på aktietips, analyser och kommentarer om vad som händer på börsen i allmänhet och Stockholmsbörsen i synnerhet.

Kvadrat

Kvadrat hjälper dig att navigera rätt i bostadsdjungeln och ta smarta privatekonomiska beslut - oavsett om du bor i hyresrätt, bostadsrätt eller villa. Nya avsnitt släpps veckovis då Joakim Båge och Petra Bergman också möter spännande gäster och diskuterar hur framtidens bostäder kommer se ut.

Fattig eller rik

I Fattig eller rik får du veta allt om Amelia Adamos, Ara Mustafas och din egen privatekonomi. Du får också tips på hur du lär dina barn att spara smart samt koll på det senaste gällande pengar.

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.