Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

Senaste podden:

13. The Bridget Jones Economy

iTunes Ladda ner

Fenomenet kom med boken på 90-talet. Välutbildade singelkvinnor som skjuter upp äktenskap och barn till dess att det är på gränsen till för sent. Men hur påverkar denna grupp de ekonomiska spelreglerna? Från New Labours 90-tal till idag?

Katrine och Maria analyserar The Bridget Jones Economy och effekterna av att Bridget gått från ”skaffa dig en man” till ”skaffa dig en löneförhöjning”.

Och vad är den podd som inte tar sidospår? Det blir även snack om britternas låga produktivitet och om vad Katrine smsade en brittisk höjdare när hon pumpade bröstmjölk på Heathrow.

Visa

Det finns inga fler podcastavsnitt att hämta.

Våra podcasts

Londonpodden

Katrine Marçal och Maria Borelius bor båda i London och har intresset för ekonomi och politik gemensamt. I Londonpodden diskuterar de Brexit och andra aktuella händelser.

#Börslunch

EFN Börslunch hör du varje vardag. Det bjuds på aktietips, analyser och kommentarer om vad som händer på börsen i allmänhet och Stockholmsbörsen i synnerhet.

Kvadrat

Kvadrat hjälper dig att navigera rätt i bostadsdjungeln och ta smarta privatekonomiska beslut - oavsett om du bor i hyresrätt, bostadsrätt eller villa. Nya avsnitt släpps veckovis då Joakim Båge och Petra Bergman också möter spännande gäster och diskuterar hur framtidens bostäder kommer se ut.

Fattig eller rik

I Fattig eller rik får du veta allt om Amelia Adamos, Ara Mustafas och din egen privatekonomi. Du får också tips på hur du lär dina barn att spara smart samt koll på det senaste gällande pengar.

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.