Undersökning i the Guardian: Nu leder brexit

Enligt en undersökning publicerad i the Guardian leder nu brexitsidan inför folkomröstningen om EU-medlemskapet den 23 juni. Samtidigt visar oddsen hos spelbolagen på att det är över 70 procents sannolikhet att Storbritannien stannar i EU.

Lars Henriksson, valutastrateg på Handelsbanken, svarar på vad man egentligen ska tro på och hur orolig marknaden är inför en eventuell brexit. Han menar bland annat att etablissemanget inte verkar ta risken för en brexit på allvar och att EU-negativa stämningar kan sprida sig över Europa och i slutändan leda till att euron försvinner.

Progarmledare: Johanna Grenz.

  • Flygplatsen förändrar fjällvärlden7:58

    Flygplatsen förändrar fjällvärlden

    Den 22 december landar det första planet på Scandinavian Mountains Airport, den nya flygplatsen mellan Sälen och Trysil. Projektet uppskattas kosta 700 miljoner kronor och förhoppningen är att locka fler internationella besökare till skidorterna.

  • Roliga experiment ska locka unga till kemiindustrin1:47

    Roliga experiment ska locka unga till kemiindustrin

    Kemins Dag är en satsning som med hjälp av roliga och pedagogiska experiment ska öka elevers intresse för kemi. Att locka fler unga personer till kemiindustrin är viktigt för branschen och för den framtida svenska konkurrenskraften. 

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på våra nyhetsbrev. Markera samtliga nyhetsbrev du vill prenumerera på.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Börsindex

OMX Stockholm 30 1.1%
NASDAQ-100 -0.9%
NASDAQ Composite -0.8%

Vinnare & förlorare

Getinge 5.6%
Sandvik 4.1%
Holmen 3.9%
Castellum -4.8%
Kungsleden -5.2%
Fabege -9.3%
Uppdaterad mån 12:03
Fördröjning 15 min