Följ EFN:s valbevakning

Valet är ekonomi.

Vi sänder vår valvaka live den 9 september från kl. 20.00. Vår vinkel är ekonomisk, från privatekonomi till makrokonsekvenser. Med oss har vi flera experter och politiker som kommenterar utvecklingen när valresultatet avslöjas. Vi sänder här på EFN.se, men även på Facebook och Youtube!

Häng med i sociala medier under #EFNval!

Bevakningen fortsätter efter valet för att ta reda på de ekonomiska konsekvenserna tillsammans med experter och politiker.

Vi sänder från våra studior i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå och Gävle för att få en klar bild över hur valresultatet påverkar hela Sverige, både regionalt och nationellt.

Allt EFN:s material om valet finns här 

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på våra nyhetsbrev. Markera samtliga nyhetsbrev du vill prenumerera på.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Börsindex

OMX Stockholm 30 0.5%
NASDAQ-100 0.6%
NASDAQ Composite 0.6%

Vinnare & förlorare

Sectra 5.2%
Swedish Orphan Biovi… 3.4%
Boliden 2.1%
Elekta -1.5%
Swedbank -2.1%
Holmen -2.2%
Uppdaterad tis 14:57
Fördröjning 15 min
 • 65 snart ett minne blott1:13

  65 snart ett minne blott

  Diskussionen om pensionssystemets utformning har blivit allt hetare. Nu har riksdagens pensionsgrupp tagit fram ett förslag för hur pensionsåldern ska höjas.

 • Starbreeze: Familjedrama och rock´n´roll13:30

  Starbreeze: Familjedrama och rock´n´roll

  Runt spelbolaget Starbreeze har ett börsdrama utspelats som bland annat gjort tiotusentals småsparare allt annat än glada. Journalisten Max Jedeur-Palmgren har skrivit ett reportage om bolaget.

 • Reinhart: För mycket självgodhet runt skuldsättning17:59

  Reinhart: För mycket självgodhet runt skuldsättning

  Harvardprofessorn Carmen Reinhart har studerat ekonomiska nedgångar och kriser under många år. När det nu skakar till ekonomiskt i tillväxtmarknader känner hon igen mönstret där låga räntor bidrar till att skuldbördan ökar.