Följ EFN:s valbevakning

Valet är ekonomi.

Vi sänder vår valvaka live den 9 september från kl. 20.00. Vår vinkel är ekonomisk, från privatekonomi till makrokonsekvenser. Med oss har vi flera experter och politiker som kommenterar utvecklingen när valresultatet avslöjas. Vi sänder här på EFN.se, men även på Facebook och Youtube!

Häng med i sociala medier under #EFNval!

Bevakningen fortsätter efter valet för att ta reda på de ekonomiska konsekvenserna tillsammans med experter och politiker.

Vi sänder från våra studior i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå och Gävle för att få en klar bild över hur valresultatet påverkar hela Sverige, både regionalt och nationellt.

Allt EFN:s material om valet finns här 

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på våra nyhetsbrev. Markera samtliga nyhetsbrev du vill prenumerera på.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Börsindex

OMX Stockholm 30 0.5%
NASDAQ-100 2%
NASDAQ Composite 1.7%

Vinnare & förlorare

Boliden 3.3%
D. Carnegie & Co 2.6%
Fabege 2%
Modern Times Group -0.7%
Alfa Laval -0.9%
JM -2.8%
Uppdaterad ons 09:08
Fördröjning 15 min
 • Ökad oro för rysk påverkan i EU-valet2:16

  Ökad oro för rysk påverkan i EU-valet

  Inför valet till EU-parlamentet den 26 maj har EU börjat bygga upp ett försvar mot desinformation. Detta är något som har blivit allt vanligare på bland annat Facebook och Twitter och som framförallt verkar komma ifrån Ryssland. Det här är ett riktigt hot som måste bemötas, menar Ann Linde, EU-minister. 

 • 17:22

  "Det här är den nya världen"

  Katrine Marçal träffar Peter Frankopan, professor och historiker vid universitetet i Oxford. Han har nyligen kommit ut med boken ”De nya sidenvägarna”.

 • Stort år för Ascelia Pharma2:55

  Stort år för Ascelia Pharma

  Under 2019 kommer läkemedelsbolaget Ascelia Pharma att noteras på Stockholmsbörsen. Pengarna ska användas till fas III-studierna på läkemedelskandidaten Mangoral, som är avsedd för cancerpatienter.

 • Inget undantagstillstånd utlyst 1:49

  Inget undantagstillstånd utlyst 

  President Donald Trump höll sitt tal till nationen i natt. Trumps viktigaste vallöfte är fortfarande att bygga muren mot Mexiko och han utlyste inget undantagstillstånd. I stället kallade han migrationen för en "humanitär kris".