Följ EFN:s valbevakning

Valet är ekonomi.

Vi sänder vår valvaka live den 9 september från kl. 20.00. Vår vinkel är ekonomisk, från privatekonomi till makrokonsekvenser. Med oss har vi flera experter och politiker som kommenterar utvecklingen när valresultatet avslöjas. Vi sänder här på EFN.se, men även på Facebook och Youtube!

Häng med i sociala medier under #EFNval!

Bevakningen fortsätter efter valet för att ta reda på de ekonomiska konsekvenserna tillsammans med experter och politiker.

Vi sänder från våra studior i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå och Gävle för att få en klar bild över hur valresultatet påverkar hela Sverige, både regionalt och nationellt.

Allt EFN:s material om valet finns här 

  • Batterier återvinns med unik teknik3:42

    Batterier återvinns med unik teknik

    Forskare på Chalmers har utvecklat en ny teknik för att återvinna dyra metaller i batterier. Ett samarbete har inletts med batterijätten Northvolt.

  • Hon tar pulsen på Göteborgs näringsliv5:42

    Hon tar pulsen på Göteborgs näringsliv

    Trots coronapandemin fortsätter Linda Larsson att intervjua västsvenska näringslivsprofiler i Göteborgspodden. Sedan starten i februari 2018 har företagsledare delat med sig av både framgångsfaktorer och misslyckanden.

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på våra nyhetsbrev. Markera samtliga nyhetsbrev du vill prenumerera på.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Börsindex

OMX Stockholm 30 -1.8%
NASDAQ 100 -0.1%
NASDAQ Composite -0.2%

Vinnare & förlorare

Sinch 5.5%
Massolit Media 4.3%
Stillfront Group 3.5%
Systemair -3.7%
SKF -3.9%
Troax Group -4.2%
Uppdaterad fre 17:35
Fördröjning 15 min