Investeringarnas värld: Indien

Investeringarnas värld bjuder dig på en resa till Asien där investeringsmöjligheterna kanske inte är lika självklara. Förvaltaren Lisa Synning från Handelsbanken har med sig ett indiskt bolagscase: Container Corporation of India. Företaget som främst sysslar med tågfrakt har en marknadsandel på hela 75 procent.

En stor potential för bolaget är bygget av Dedicated Freight Corridor, en gigantisk infrastruktursatsning på fraktjärnvägar.

Dessutom gästas studion av Cecilia Oldne som har lång erfarenhet av indisk vinindustri. Hon är delägare i Sula Vineyards, en av världens mest besökta vingårdar och samtidigt en stor anledning till indiernas växande intresse för vin.

Programledare: Ara Mustafa

 

Börsindex

OMX Stockholm 30 -0.4%
NASDAQ-100 -1.7%
NASDAQ Composite -1.6%

Vinnare & förlorare

JM 5.6%
Beijer Ref 4.7%
Sweco 4.5%
Husqvarna -5.1%
Sandvik -5.8%
Swedish Orphan Biovi… -7.8%
Uppdaterad tor 17:21
Fördröjning 15 min

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på våra nyhetsbrev. Markera samtliga nyhetsbrev du vill prenumerera på.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

 • Väntade PMI-rekyler5:12

  Väntade PMI-rekyler

  De tyngsta makroekonomiska händelserna just nu analyseras av Handelsbankens Kiran Sakaria och EFN:s Ara Mustafa.

 • Amerikanska digitaliseringsvinnare16:38

  Amerikanska digitaliseringsvinnare

  EFN Marknad riktar blicken mot USA tillsammans med förvaltaren Joakim By från Handelsbanken. Förutom ett gäng spännande aktiecase diskuteras den amerikanska börsen med avstamp i presidentvalet. 

 • Japansk industri överraskar negativt4:01

  Japansk industri överraskar negativt

  Vita husets handelsrådgivare Navarro hävdade i går att handelsavtalet med Kina är över. Något som fick börser på fall. När president Trump senare dementerade uppgiften vände börsen upp. Regeringen vill ta in mer skatt från utländsk arbetskraft. Blandade PMI-siffror från Japan.

 • Förvaltarens molnfavoriter15:53

  Förvaltarens molnfavoriter

  EFN Marknad bjuder på en resa bland molnbolagen. Förvaltaren Johan Roslund från GP Bullhound går pedagogiskt igenom hela värdekedjan - från Microsoft och Amazon till Docusign och Okta.