Två köpcase mitt i börsoron

Världens börser skakar rejält och det hela analyseras av Gabriel Isskander från Börsveckan och Pär Andersson från Spiltan. Dessutom gästar Capios ordförande Michael Wolf studion och kommenterar det eventuella utköpet av bolaget från börsen.

Trots börsoron ser både Isskandet och Andersson att det finns intressanta bolag. Två bolag det snackas om är Rejlers och Bulten.

Både Kappahl och RNB har kommit med kvartalsrapport i dag och båda faller tillbaka kraftigt på börsen. Gabriel Isskander ser visst hopp för Kappahl men när det gäller RNB har han svårt att se någon ljusning framöver.

Programledare: Gabriel Mellqvist och Petra Bergman.

 • Olavi: Ta det lugnt och studera rapporter0:08

  Olavi: Ta det lugnt och studera rapporter

  Rapportskörden tar fokus i dagens Börslunch. Johan Nilke från Lannebo Fonder och Jonas Olavi från Alfred Berg finns på plats för att analysera bland andra Swedbank och SSAB. 

 • Blir 2020 ett nytt 2016?16:27

  Blir 2020 ett nytt 2016?

  Världens börser faller då riskaptiten sjunker i takt med att coronaviruset sprider sig. För att diskutera klimatet på marknaden finns Handelsbankens globala analyschef Lena Fahlén och Danske banks strateg Mattias Sundling med i Börslunch.

 • Viruset smittar börsen8:56

  Viruset smittar börsen

  Coronaviruset påverkar marknaderna i en allt större utsträckning. De viktigaste händelserna i den makroekonomiska världen avhandlas av Handelsbankens chefstrateg Claes Måhlén.

 • Riskaptiten sjunker3:25

  Riskaptiten sjunker

  Oljepriset fortsätter falla när coronaviruset sänker riskaptiten. Under dagen väntar IFO-index från Tyskland och USA-statistik över försäljning av nybyggda bostäder.

Börsindex

OMX Stockholm 30 -0.2%
NASDAQ-100 -2.1%
NASDAQ Composite -1.9%

Vinnare & förlorare

Swedbank 6.3%
Stillfront Group 4.2%
Sinch 2.2%
Sectra -3.2%
Evolution Gaming Group -3.5%
Atlas Copco -3.9%
Uppdaterad tis 12:15
Fördröjning 15 min

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på våra nyhetsbrev. Markera samtliga nyhetsbrev du vill prenumerera på.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier