Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

Är du intresserad av ekonomi och samhälle?

Kan du inte få nog av ekonominyheter?

Då är du kanske den reporter vi söker till EFN.se.

 

Om företaget

EFN (efn.se) har under de senaste åren blivit en av Sveriges viktigaste ekonomikanaler. 2016 vann EFN kategorin Tv och Radio i Hallvarsson & Halvarssons årliga journalistranking, före mångåriga vinnare som SVT och SR. Kanalen täcker allt från börs och finans, näringsliv, makroekonomi, internationell ekonomi till privatekonomi. Vi gör reportage och snabba livesändningar såväl som intervjuer och fördjupande journalistik som förklarar komplicerade ämnen, samband och händelser.

Om jobbet

Nu söker vi en ekonomireporter.

Vi vill att du har en examen i ekonomi och/eller journalistik. Vi söker dig som har jobbat ett eller ett par år, men du kan också komma direkt från universitet/högskola. Om du har arbetat med rörlig bild är det ett plus, men inget krav. Du är genuint intresserad av ekonomi och tycker om att presentera för andra. En vana av att prata inför folk är definitivt en fördel eftersom du ofta kommer att befinna dig framför kameran. Du gillar att skriva och att ta reda på, berätta om, och på ett spännande sätt förklara sammanhang.

Övrigt

Tjänsten är på heltid med start snarast möjligt. Kontraktet skrivs på en månad, med möjlighet till förlängning. Placering på EFN:s redaktion i centrala Stockholm.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 15/1. Mejla cv och personligt brev där du beskriver varför du söker jobbet till: sofia.myrenberg@efn.se

Eventuella frågor om tjänsten besvaras via: sofia.myrenberg@efn.se

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.