Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

Coronakrisen överskuggar allt – vi är alla berörda. Och det har kanske aldrig varit tydligare att det mesta i världen på ett eller annat sätt är sammanlänkat.

På EFN:s redaktion är det glesare än vanligt. De som kan jobbar hemifrån och många av dem vi intervjuar är inte på plats i studion utan medverkar via Skype.

Men vi har inte dragit ner på takten – tvärtom. Alla jobbar stenhårt för att berätta om det som händer. Och vi känner starkt att EFN precis just nu har en särskilt tydlig uppgift.

Den dramatiska händelseutvecklingen som nu direkt gör enormt avtryck i världens, länders, företags och individers ekonomier skapar oro, rädsla och förvirring. Kommer jag att förlora jobbet? Klarar sig mitt företag igenom det här? Hur långt räcker regeringens åtgärder? Och vad hjälper de i det globala perspektivet?

Det här är vårt löfte till dig som tittar på EFN Ekonomikanalen:

Vi rapporterar inte bara vad som händer. Vi vill också – med hjälp av de bästa experterna – guida dig och hjälpa till med att hitta en väg framåt.

Vad ska jag göra med mina aktier och fonder?

Med pensionen?

Hur bör man agera nu om man ska sälja eller köpa bostad?

Hur kan jag som företagare ta del av regeringens stödåtgärder?

* * *

Ni som tittar på EFN blir allt fler. Många följer oss dagligen och många gillar och sprider våra inslag i sociala medier. Men – och särskilt i det här läget – vi skulle kunna göra nytta för ännu fler.

Sprid gärna ordet om EFN:s rapportering kring Coronakrisen. Vi tror att vi kanske kan bidra lite grann till klokare och bättre underbyggda beslut i ekonomiska frågor. Även i detta oklara och förvirrade läge finns en hel del fakta och väl underbyggda antaganden att ta fasta på.

Det kaotiska läget kräver varma hjärtan och kalla hjärnor. Vi måste hjälpas åt att agera så klokt som möjligt.

Här hittar du vårt samlade material om coronakrisen

Allt finns tillgängligt för vem som helst att ta del av, det är gratis och annonsfritt.

 

Anna Fagerström

Ansvarig utgivare

EFN Ekonomikanalen

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.