Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

Vi utvecklar nya digitala tjänster för dig som tittar på EFN. Nu söker vi deltagare till en testpanel som kan hjälpa oss med synpunkter.

Förutsättningen är att du är ekonomiskt intresserad och gillar att ha koll på den egna plånboken eller portföljen.

Tänker du nu att du skulle kunna tänka dig att vara med i testpanelen? Här följer några frågor och svar om vad det kommer att innebära.

Vad förväntas jag göra?

Vi kommer under januari 2019 att ställa några frågor till dig via mejl. Svaren används vid utformningen av tjänster på EFN.

Utöver detta kommer några av testpersonerna att väljas ut och få en kallelse till ett cirka timslångt möte. Under mötet får testpersonerna prova prototyper och ge respons. Vad funkar bra, vad funkar dåligt, saknar du någon funktion?

Vad blir resultatet av min insats?

Vi är övertygade om att synpunkter, tankar och idéer från våra tittare är vägen framåt för att skapa en ännu bättre upplevelse av EFN. Med din insats hjälper du oss att skapa fler relevanta och intressanta tjänster på EFN.

Hur anmäler jag mitt intresse?

Klicka på den här länken:

Ja, jag vill vara med i testpanelen

Stort tack på förhand!

Anna Fagerström

Ansvarig utgivare

anna.fagerstrom@efn.se

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.