Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

EFN Ekonomikanalen söker en WEBBREDAKTÖR på hel- eller deltid.

Arbetsuppgifter:

Förberedande och publicering av program och inslag på EFN.se.

Jobbet handlar om att granska inslag innan de publiceras, komma med synpunkter och förslag på förbättringar och kommunicera dessa till redigerare och/eller reporter. Därefter tar du fram en informativ och lockande rubrik, en kort pufftext och en tumnagelbild och publicerar inslaget.

Publiceringen på sajten sker i dag i två publiceringssystem: WordPress och ett egenutvecklat system som vi gradvis håller på att gå över till. Bildbearbetning sker i Photoshop.

Publicering på sociala medier som Facebook, Twitter, Instagram och Linkedin ingår också i arbetsuppgifterna.

Att du är duktig på att skriva är en förutsättning. Ekonomikunskaper är ett plus, liksom vissa kunskaper i videoredigering.

På sikt finns möjligheter att utveckla dina redigeringskunskaper för att kunna skapa eget material för sociala medier. Vi jobbar i Adobe Premiere.

EFN:s redaktion består av ett tajt gäng duktiga och trevliga medarbetare. Huvudredaktion, produktion och tv-studio är belägna i lokaler vid Nybrokajen i centrala Stockholm.

Tjänsten är en projektanställning på sex månader i Stockholm med chans till förlängning.

* * *

EFN Ekonomikanalen sprider kunskap om ekonomi. Vi vänder oss till den ekonomiintresserade allmänheten. Kanalen är rikstäckande, reklamfri och det kostar ingenting att ta del av våra program, reportage och intervjuer. Kanalen har utsetts till Sveriges bästa ekonomikanal fyra år i rad. EFN drivs av en oberoende redaktion och ägs av Handelsbanken.

Vi finns på EFN.se och i sociala medier.

* * *

Mejla din ansökan till jobb@efn.se.

Har du frågor om tjänsten, mejla Magnus Eriksson, webbansvarig, magnus.eriksson@efn.se.

Vi träffar kandidater löpande.

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.