Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

EFN Ekonomikanalen söker en producent av videomaterial till sociala medier på del- eller heltid.

Arbetsuppgifter:
Vi söker en person som kan omvandla längre videoinslag och program som publicerats på EFN.se till kortare format som passar i sociala medier. Du ska även kunna göra egna inslag för sociala medier.

I arbetet med att omvandla befintliga inslag tar du i samråd med den reporter som gjort inslaget fram varianter som passar i EFN:s olika sociala medie-kanaler. Detta förutsätter att du är initiativrik och att du gillar att arbeta tillsammans med andra.

Du behöver också vara van att tänka i dramaturgi som lockar till tittning, reaktioner och en vilja att sprida vidare.

Du ska kunna redigera inslagen själv. Vi jobbar i Adobe Premiere. Kanske har du tidigare jobbat som redigerare eller på annat sätt med film och video. Att du är duktig på att skriva är en förutsättning, liksom viss ekonomikunskap.

På sikt finns möjligheter att utvecklas även som webbredaktör.

EFN:s redaktion består av ett tajt gäng duktiga och trevliga medarbetare. Huvudredaktion, produktion och tv-studio är belägna i lokaler vid Nybrokajen i centrala Stockholm.

Tjänsten är en projektanställning på sex månader i Stockholm med chans till förlängning.

* * *

EFN Ekonomikanalen sprider kunskap om ekonomi. Vi vänder oss till den ekonomiintresserade allmänheten. Kanalen är rikstäckande, reklamfri och det kostar ingenting att ta del av våra program, reportage och intervjuer. Kanalen har utsetts till Sveriges bästa ekonomikanal fyra år i rad. EFN drivs av en oberoende redaktion och ägs av Handelsbanken. Vi finns på EFN.se och i sociala medier.

* * *

Mejla din ansökan till jobb@efn.se.

Har du frågor om tjänsten, mejla Magnus Eriksson, webbansvarig, magnus.eriksson@efn.se.

Vi träffar kandidater löpande.

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.