Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

EFN Ekonomikanalen söker en tv-producent.

Arbetsuppgifter:

Som en del i ett litet gäng producenter ska du hjälpa oss att vässa vårt sätt att berätta om ekonomi. Du är med från början i produktionen av olika program, korta reportage och inslag. Du ser till att processen drivs framåt och du ansvarar för slutresultatet gentemot en huvudredaktör.

Du arbetar i team med redaktör, redigerare, grafiker m.fl. Det journalistiska innehållet är alltid i fokus. Vi lägger stor vikt vid gott samarbete.

Du kommer att vara baserad i Stockholm. Då och då reser du till någon av våra studior/redaktioner i Umeå, Gävle, Göteborg och Malmö. Det kan också bli aktuellt med andra resor inom landet.

Du som söker har flera års erfarenhet av arbete med rörligt material. Du kan ha jobbat som producent, efterbearbetningsproducent/redaktör eller redigerare. Du är en driven berättare – du vet hur du fångar en tittare. Är du intresserad av ekonomi är det självklart ett plus, men främst ska du ha ett starkt form- och innehållstänk i produktionen av allt från det kortare inslaget till den lite mer omfattande minidokumentären.

EFN:s redaktion består av ett tajt gäng duktiga och trevliga medarbetare. Huvudredaktion, produktion och tv-studio är belägna i lokaler vid Nybrokajen i centrala Stockholm.

Tjänsten är en projektanställning på sex månader med chans till förlängning.

* * *

EFN Ekonomikanalen sprider kunskap om ekonomi. Vi vänder oss till den ekonomiintresserade allmänheten. Kanalen är rikstäckande, reklamfri och det kostar ingenting att ta del av våra program, reportage och intervjuer. Kanalen har utsetts till Sveriges bästa ekonomikanal fyra år i rad. EFN drivs av en oberoende redaktion och ägs av Handelsbanken.

Vi finns på EFN.se och i sociala medier.

* * *

Mejla din ansökan till jobb@efn.se.

Har du frågor om tjänsten, mejla Sofia Myrenberg, chef produktion på EFN, sofia.myrenberg@efn.se.

Vi träffar kandidater löpande.

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.