Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

I veckan hade vi ett första redaktionsmöte med veckotidningsdrottningen Amelia Adamo, vår nya EFN-profil. Hon ska podda om privatekonomi med utgångspunkt i hennes händelserika liv och enastående karriär.

Amelias medpoddare och redaktör är EFN:s Ara Mustafa. Vi har låtit oss inspireras av pengapodden På riktigt, lyssna gärna på detta avsnitt, där Amelia är med och berättar sitt livs spännande historia.

Tanken med Aras och Amelias podd är att man som lyssnare ska kunna känna igen sig, lära sig ett och annat och dessutom verkligen bli inspirerad att ta grepp på sin egen ekonomi.

* * *

Här är fler nyheter om EFN:

NICKLAS SVÄVAR UT

Snart dags för mer av @investeraren Nicklas Andersson! Han har synts flitigt på senaste tiden i både EFN Börslunch och Uppesittarkväll. Och från det senare programmet är vår nästa satsning med Nicklas hämtad. Nämligen: Utsvävarkvarten. Med start snart blir det en utsvävarkvart en gång i veckan de veckor vi inte sänder själva Uppesittarkväll. Planering pågår, idéer om innehåll mejlar man till Albin Kjellberg, och programleder gör Albin.

 

BÖRSLUNCH ON TOUR

Den 9 och 10 oktober sänds Börslunch från Malmö. Kjell Lindstrand är fotograf på plats, och reportrar/programledare är JonasGabriel och Matilda. Förutom Börslunch-sändningarna producerar gänget reportage och vd-intervjuer från ett life science-event i Lund.

 

EFN SÖKER

Vi söker en person som kan komma in under hösten och stötta oss i vårt arbete med sociala medier. Om som läser känner till någon, tipsa mig. Vi söker också en ”delningsperson”, som motsvarar denna beskrivning. Tipsa gärna folk i din omgivning!

Anna Fagerström

Ansvarig utgivare EFN

anna.fagerstrom@efn.se

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.