Din webbläsare stödjs ej längre, uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

Ett stort GRATTIS till programledaren och EFN-profilen Jesper Norberg, som på onsdagskvällen tog hem den prestigefyllda titeln Bästa ekonomijournalist inom Radio och TV när Ekonomijournalistpriset delades ut.

Och EFN belönades med ännu fler priser: En andraplacering i kategorin Bästa TV & radio, efter Ekonomiekot (SR), och ett hedrande tredjepris för Bästa podcast, för Börslunchpodden.

Ekonomijournalistpriset rankar Sveriges bästa affärsmedia och ekonomijournalister. Prisutdelningen skedde i samband med Nordic Financial Communication Summit i Stockholm.

Priserna gör oss på EFN glada, stolta och stärkta i vårt arbete med att göra journalistik om sparande, börs, finans och näringsliv som engagerar, förmedlar kunskap och som verkligen betyder något för människor. Roligt också att andra medieaktörer låter sig inspireras av vår journalistik.

Sedan några månader är EFN – som enda ekonomimedie – rikstäckande. EFN har journalister, redaktioner och tv-studior i Göteborg, Malmö, Umeå, Gävle och Stockholm. Vi lyfter upp och berättar om en del av alla de nyheter, ämnen och händelser som engagerar folk runtom i hela landet.

Utmärkande för EFN är också att våra inslag finns tillgängliga för precis alla att ta del av – reklamfritt och kostnadsfritt. Vi finns i sociala medier och på efn.se.

Som enda ekonomimedie tog sig efn.se i år, tillsammans med aktörer som Dagens Nyheter, Aftonbladet och Omni, in på IDG:s ansedda Topp 100-lista över Sveriges bästa sajter.

Och eftersom EFN två år i rad har utsetts till Sveriges bästa ekonomikanal i Financial hearings ekonomijournalistranking, är vi nu spända inför resultatet av årets omröstning, som offentliggörs den 12 juni.

 

Anna Fagerström

Ansvarig utgivare

Få mer av EFN

Missa inga nyheter, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.

Eller hitta oss i sociala medier

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

Genom att prenumerera godkänner du att din e-postadress sparas för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig. Läs mer här.